2008. április 22., kedd

SPEZI 2008


A hétvégén lesz Németországban, Germersheimben a különleges kerékpárok legnagyobb kiállítása, a SPEZI. Természetesen mi sem akarunk lemaradni a nagy eseményről, már csak azért sem, mert végre alkalmunk lesz kipróbálni a gyártók legújabb gépeit.
Eredetileg úgy volt, hogy előtte még Hollandiába is ellátogatunk, elhozni Magyarország első merevburkolatos velomobilját (Joó Anti Aeroriderét), de sajnos a gyártó nem lett kész vele. Sajnálom, de mint minden rosszban, ebben is van valami jó: így később indulhatunk és kevésbé lesz fárasztó a program.
Visszatérve a SPEZI-re, ezen a kiállításon kinn van a vén földrészünkön kapható rekumbensek gyártóinak szinte mindegyike. Ez az a hely, ahol a legnagyobb számban találkozhat az ember fekvőbiciklikkel, velomobilokkal, foldingokkal (összehajtható bringák), illetve egyéb különlegességekkel. A rendezvény csak 2 napos, szombaton (26-án) kezdődik és vasárnap este már be is csukja kapuit. Igyekszem minél többet fotózni, hogy megfelelőképpen tudjak beszámolni ezen érdekes eseményről.

Nincsenek megjegyzések: