2008. április 7., hétfő

Képek a szülinapi jamboree-ról


Összesen közel 50-en jöttek el az Annyira Más Bringabolt első szülinapi jamboree-jára. A fotók és az utólagos összeszámolás alapján legalább 47-en voltunk, bár nem egyszerre, mivel voltak, akik hamarabb elmentek, illetve olyanok is, akik csak pár órával később érkeztek. Mindenesetre nagyon megörültünk, hogy ennyire sokan megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel. Az biztos, hogy soha ennyi fekvőst együtt még nem lehetett látni idehaza, még a nyári fotelbringás találkozókon sem.
A délután induló program az előzőleg elképzeltekhez képest kicsit leegyszerüsödött. Az egy órás kis felvonulásos túránk során bejártuk a szűken vett környék bringaútjait, voltunk a kalászi ártéri úton, - elhaladva alatta - megnéztük az épülő M0-ás hidat, majd a pünkösfürdői gáton is végigtekertünk. Az út nem volt hosszú, de ennek ellenére sikerült a csoport harmadát az egyik fordulónál elhagyni... (Szerencsére Pünkösfürdőnél egymásra leltünk ismét.)
Jó volt ennyi fekvőssel együtt tekerni, így el is határoztuk, hogy folytatni kell ezt a tradíciót és közös túrákat is kell szerveznünk.
A boltba visszaérve étellel-itallal vártuk vendégeinket, majd mikor végre kissé késve eszünkbe jutott, a szülinapi torta is előkerült.

Sok kép készült, a legtöbbet Csabiék készítették: http://kep.tar.hu/fruzsyy/50567226
Sztanka Sanyi is felrakta már a netre a műveit: http://www.kismadar.hu/index.php?albid=5786

Köszönjük a résztvevőknek, hogy eljöttek, és reméljük, hogy mindenki jól érezte magát. Jövőre Veletek és még sokakkal ugyanitt!

Nincsenek megjegyzések: