2008. március 6., csütörtök

Optima hírek


Ha már a holland Optimáról szó esett az előző bejegyzésben, érdemes egy rövid virtuális sétát tenni tartalmas honlapjukon, mely az elmúlt pár hónapban sokat fejlődött.
A vállalati logisztikai átszervezés sok egyéb fejlesztéssel is járt. Egyrészt a honlapjuk design-jának megújításával együtt jelentősen kibővítették a letöltési menüpontot, mely immáron nagyon sok hasznos információt tartalmaz az aktuális áraktól kezdve a különféle felszereltségi verziók leírásán át, a képekig, kézikönyvig.

Egy másik hasznos megújított menüpont a webshop, mely végre naprakész információkkal szolgál. Rengeteg máshol csak nehezen beszerezhető alkatrész, részegység, kiegészítő található rajta. Az Optimával történt megállapodásunk révén mi is az általuk megadott árakon tudjuk adni a rajta fellelhető termékeket, melyből sok cikket már készleten is tartunk budakalászi boltunkban, hogy az egyébként jelentős szállítási költségeket csökkenthessük. Aki tehát kinéz valamit az oldalról, az bátran forduljon hozzánk!

Érdekes még a dealereiket tartalmazó új térkép is, melyre egy ideje végre mi is felkerültünk. Jól látszik, hogy mi vagyunk Európa keleti felének egyetlen Optima forgalmazója. Megjegyzem ugyanez igaz, ha rekumbens forgalmazókat nézünk bármelyik másik gyártónál...

Nincsenek megjegyzések: