2008. március 14., péntek

Action Dayz

Ahogy korábban már jeleztem, most (03.12.-03.16.) van a Hungexpo területén az Action Dayz kiállítás. Mi a Bikemag standján állítunk ki, amin szinte csak különleges kerékpárok kaptak helyet. Ennek megfelelően 4-5 rekumbens, 2 folding és két DH bringa osztozik a területen. Ez nem is lenne baj, viszont sajnos majdnem kizárólag ennyiből áll a kiállítás kerékpáros része. Kinn van ugyan pár bringával egy kis standon a Cseke és sok alkatrésszel, kiegészítővel a BBB, de azért ez korántsem fedi le a hazai bringás kínálatot... Ez pedig elég szomorú, de érthető valamelyest, ha figyelembe vesszük a Hungexpo árait. Idén valószínűleg a kegyelemdöfést a Vasúttörténeti Parkban március 28-30 között megrendezésre kerülő Bringaexpo 2008 kiállítás adta meg ezen rendezvénynek. Az a kiállítás ugyanis jelentősen alacsonyabb árakkal elérte, hogy hazánk szinte valamennyi jelentős forgalmazója megjelenjen rajta kiállítóként, így az lesz az év igazi kerékpáros kiállítása. (Legalábbis a szervezők és a mi várakozásaink szerint...)

A Bikemag standja. Előtérben a Steintrike RoadShark-ja (bal oldalon), míg a Rans V2 Formula jobbról.

Az Azub 5-ös futópadra rakva próbálható ki. (A pavilonban a szervezők megtiltották a kerékpározást és ennek betartását árgus szemek figyelik is.)


A Challenge Trike-hoz csatoltuk a TW-Bents egykerekű utánfutóját. Az előtérben a két általunk is forgalmazott összehajtható gép (a Mobiky és a Birdy), míg a háttérben a Sala kolléga Specialized bicaja.
Sajnos a látogatottság is elég gyenge volt az első három napon, de talán most hétvégén még javul kissé a helyzet. Bár sok jóra nem számítok, tekintve, hogy inkább a motoros pavilon vonzza valamelyest a figyelmet, melynek közönsége viszont kevésbé érdeklődik a kerékpározás iránt. Annál inkább a félmeztelen testfestett lányok és a megannyi csinos hostess iránt...

Nincsenek megjegyzések: