2008. március 19., szerda

Kiállítás után - kiállítás előtt

Nagy rohanásban vagyunk. Alig ért véget az Action Dayz, mi már gőzerővel készülünk a Bringaexpo 2008 kiállításra, mely a jövő héten, március 28-30 között kerül megrendezésre a Vasúttörténeti Parkban.
Előbbiről nem szeretnék túl sokat elmélkedni, legfeljebb annyit említenék meg, hogy borzasztóan szegényes volt kerékpáros kiállítói szempontból, így mindenkinek nagy csalódás volt. (Kivétel talán a Hungexpo, legalábbis a kiadott kommünikéje szerint...)
A Bringaexpo ezzel szemben látnivaló szempontjából nagyon ígéretes, hiszen szinte mindenki, aki manapság számít ebben az ágazatban, az kinn lesz. Csak az a kérdés, hány látogató fog eljönni, hiszen ilyen komoly, tisztán bringás expo nem volt eddig, főleg nem ezen a helyszínen. Bízunk azért benne, hogy a rendezvény jól fog sikerülni. Nagyon pozitív, hogy most végre összefogtak a kerékpáros forgalmazók/kereskedők és kellő választék lesz felvonultatva ahhoz, hogy érdemes legyen kilátogatni bárkinek, aki egy kicsit is érdeklődik a bicajok iránt.
Mi közel 30nm területen fogjuk bemutatni termékeinket, melyek között lesz pár érdekesség. Csigázásképp íme ezek közül egy különlegesség:

Szeretettel várunk mindenkit a kisebb csarnokban, a bejárattal szemben!

Nincsenek megjegyzések: