2008. március 31., hétfő

Bringaexpo

Megvolt, szép volt, jó volt, fárasztó volt.

Az első nap viszonylagos nyugodtsága után a hétvége régen nem tapasztalt látogatottsággal és nyüzsgéssel jött el. Négyen próbáltunk a rengeteg érdeklődő kérdéseire válaszolni, de nem voltunk elegen erre a feladatra. Mind szombaton, mind vasárnap készítettek velünk tévés riportot is, így nem panaszkodhatunk arra, hogy számunkra ne lett volna sikeres a kiállítás. Többek szerint a mi standunk iránt volt az egyik legnagyobb az érdeklődés, sokan jelezték, hogy kifejezetten miattunk jöttek el a Vasúttörténeti Parkba!
Külön öröm volt látni, amikor a hazai nagykeres cégek kiállító kollégái örömtől ittasan kapkodták ki egymás kezéből rekuinkat, hogy mehessenek egy kicsit. Úgy érzem, nagy eredmény, amikor a szakma előítéleteit sikerül lekűzdeni. Sokan jelezték, hogy teljesen megváltozott a véleményük a rekumbensekről, most már értik, hogy miért lelkesedünk ezekért a járgányokért. Többen a "konkurensek" közül erősen gondolkodóba estek fekvő saját célra történő vásárlását illetően... Mi lenne ennél jobb elismerés?!
Íme egy kép a reggeli nyitás előttről:

Íme egy másik, amikor volt egy perc időm képet készíteni...:


Köszönjük tehát mindenkinek, aki megnézett minket, akikkel pedig nem tudtunk eleget beszélgetni, azoktól utólag is elnézést kérünk!

Nincsenek megjegyzések: