2008. március 15., szombat

Kérdőív nyertesek

Valamivel több, mint egy hónappal ezelőtt, február elején feltettünk egy kérdőívet a honlapunkra és kértük az érdeklődőket, hogy segítsék munkánkat a kitöltésével.Alig telt el egy óra, már meg is kaptuk az elsőt, majd előbb sűrűbben, majd másnaptól kezdve egyre ritkuló ütemben, de kitartóan jöttek a válaszok. Végül 40 fős, reprezentatívnak tekinthető felmérés lett a dologból, melynek őszintén szólva nagyon örültem. Jó volt látni az emberek segítőkészségét és pozitív hozzáállását. Külön öröm volt számomra, hogy sok jó, hasznos ötletet is kaptunk.

Ezúton köszönöm ismételten mindenkinek, aki vette a fáradtságot, megosztotta velünk véleményét, információit. A kiértékelésből leszűrhető tapasztalatok összesítése, valamint a legfontosabb teendőink megválasztása jelenleg is zajlik, így erre most nem szeretnék kitérni, de azon vagyunk, hogy lehetőségeinkhez mérten teljesíteni tudjuk a fontosabb kívánságokat. Ami viszont most aktuális és fontos, hogy ígéretemnek megfelelően megnevezzem azon 3 főt, akit kisorsoltunk mint nyerteseket a beküldők közül:

  • Ablakabb
  • Barbara
  • Lampi

Ők hárman fejenként 5000 Ft értékű vásárlási kupont nyertek, mely üzletünkben bármikor levásárolható személyesen, vagy akár telefonos egyeztetést követően postázással. Velük külön e-mailben is felvesszük a kapcsolatot az azonosítás céljából.


Köszönjük mindenkinek a segítséget, a nyerteseknek pedig gratulálunk!

Nincsenek megjegyzések: