2009. május 21., csütörtök

Megérkezett az első Gocycle!

A nagy rohanásban nem volt időm beszámolni róla, de múlt pénteken megérkezett az első mintadarab a Gocycle nevű csodajárgányból. Aki esetleg nem tudná, hogy pontosan mi is a Gocycle, illetve mitől is olyan jó, annak érdemes elolvasnia korábbi bejegyzésünket róla. Itt most csak annyit mondanék róla, hogy ez egy elektromos motorral szerelt, könnyű, összecsukható, telós városi (munkábajárós) bringa, mely az első villába szerelt motorral és a magnézium vázba rejtett aksival együtt is csak 16 kg-os. Kerekei egy új megoldásnak köszönhetően gyorsan levehetőek, sőt egymással fel is cserélhetők, villái egyoldalas kialakításúak elöl-hátul, hajtáslánca teljesen zárt, és 3 sebességes agyváltót is tartalmaz.
A kapott példány első látásra lenyűgözi a szemlélőket, a részleteinek megismerése pedig csak tovább növeli a csodálatot. A kidolgozás és a forma gyönyörű, a részletek megoldásai pedig a legmodernebb technológiák révén öltenek testet. Még a nagyon tapasztalt, hivatásos tesztelő kollégánk is elismeréssel adózott a Gocycle előtt. Hiába na, ez már tényleg a 21. század terméke!
Rossz hír azonban, hogy a felhasznált úttörő technológiák miatt késik a szállítás. Bár már a teljes megrendelt mennyiséget meg kellett volna kapnunk, csak ezt az egyetlen darabot tudtuk kikönyörögni, a többi csak június vége felé fog jönni. Viszont érdemes várni rá, az biztos!
Aki kijön hozzánk Budakalászra, az ki is próbálhatja!

Nincsenek megjegyzések: