2009. május 6., szerda

SPEZI 2009 - Optima-Greenspeed


Az Optima idén elég visszafogottan jelent meg a Spezi-n. Érdekes, hogy a rekumbens piacon elfoglalt előkelő helyéhez képest mennyire kis standon lehetett csak megtekinteni a holland cég termékeit. Ráadásul nem is volt kinn a teljes paletta, inkább csak a legfontosabb 3 modell (Baron, Orca, Lynnx) volt kitéve. A tesztpályán pedig egyáltalán nem volt mód kipróbálni a termékeiket, ami azért is érdekes, mert igazán sok pozitív tapasztalattal szolgálhattak volna az érdeklődők számára, lévén hogy a rekuik kezelhetősége átlagon felüli.
Az idén év elején az Azubtól átvett Greenspeed képviselete is csak néhány négyzetmétert kapott, holott az ausztrálok számítanak a háromkerekűek vezető gyártójának. Ebből nem sok látszott, mert csak egy X5-ös tadpole-t és az új Anura delta trike-ot állították ki.
Azt gondolom, hogy mindkét gyártó termékei nagyobb teret érdemeltek volna, de úgy látszik, hogy ők már a világgazdasági válságra gondolva lenyisszantottak a marketing büdzséből... Talán úgy vélik, hogy már van akkora nevük/ismertségük, hogy nem kell több ennél, hiszen "jó bornak nem kell a cégér"?

Nincsenek megjegyzések: