2009. május 4., hétfő

SPEZI 2009 - ICE




Az angol trike specialista standján a legnagyobb látványosság a Borealis velomobil volt. A Trice QNT-re (tehát a keskeny, alacsony, fektetettebb, hátsó telós trike-ukra) épített járgány burkolatát egy híres kanadai kajakgyártóval közösen hozták össze. Menet közben sajnos nem volt módunk kipróbálni, de a standon beleülhettünk.
Ugyanezen a standon mutatták be a Terracycle cég termékeit is. Kifinomult, könnyű és kiváló minőségű alkatrészeikről és kiegészítőikről híresek (pl láncgörgők, tartókonzolok, kormányok, stb), valószínűleg mi is fogunk tartani belőlük az igényes rekusok számára. A kiállításon megtekinthető Trice Q például a Terracycle láncgörgőivel volt felszerelve. Mikor visszafelé megpörgettük a pedált, a különbség fantasztikus volt!

1 megjegyzés:

BangDe írta...

Tiszteletem. Nagyon jók a beszámolók, a fotók még jobbak, foleg ha elkapsz olyan pillanatokat az ember életébol, amiket nem biztos, hogy nyilvánosságra hozna. A Trice Q valóban lenyugozo gép lehetett. Itt a bizonyíték: a mogotte levo fickót teljesen lenyugozhette a látvány, mert egy kicsit elfeledkezett magáról :-) Gratula!