2009. május 5., kedd

SPEZI 2009 - Kmx

Ma több pozitív visszajelzést is kaptam a Spezi beszámolóimra vonatkozóan telefonon és e-mail-ben. Köszönöm mindenkinek, jól esett! Jó hír, hogy a Velo.hu magazin következő számában 6 oldal lesz a kiállításról, úgyhogy ott még további érdekességeket lehet majd olvasni, látni.
Visszatérve a Spezire, nézzük az angol KMX újdonságait:
Tavaly teljesen megújították választékukat, mindegyik trike-jukat újratervezték. Idén közel sincs ennyi változás, inkább csak finomítások, továbbfejlesztések történtek. Ezek közül a legjelentősebb, hogy új üléssel jöttek ki. Ez azért is üdvözítő változás, mert eddig a Kmx termékek nem igazán a kényelmes üléseikről voltak híresek. Az új forma sokkal bíztatóbb, a szivacsa vastagabb, kérhető kifejezetten jól szellőző megoldással is. Ráadásul még oldaltartást is biztosít a kissé kagylószerű kiképzés, ami jól jön egy nem dönthető trike esetében. A pár körös rövid próba pozitív eredménnyel zárult, bár nyilván a hosszabb használat tudja majd igazolni az új kialakítás előnyeit, illetve felfedni az esetleges hátrányait, ha vannak.
Javítottak pár egyéb részleten is, így például erősebb lett a láncvezető görgő és a boom. Kikerült viszont a kínálatból a Bion-x-es verzió, és várhatóan a legdrágább, országútis külsőkkel szerelt modelljük sem lesz már sokáig rendelhető.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Erősebb láncvezető és boom!!!
Na fene, akkor az lehet, hogy nem adná meg magát. :-) Csere lehetséges?
Eiler-Kiss ( Kmx tulajdonos)

Murla írta...

Neked már a megerősített jött amikor cseráltük, úgyhogy most nincs mire.