2008. február 22., péntek

Évadnyitó szülinapi rendezvény!


Lassan egy éve nyitottuk meg, így itt az ideje, hogy megünnepeljük boltunk első születésnapját! Ráadásul a szezon is hamarosan elindul, így elhatároztuk, hogy tartunk egy "Évadnyitó és 1. Szülinapos Rendezvényt". Sokat szervezkedtünk, hogy pontosan mikor is legyen, végül a kiállítások, a Húsvét és egyebek miatt április 5-ét, szombatot választottuk. A bolti nyitvatartás után, azaz 14 órakor kezdenénk. A konkrét program még szervezés alatt áll, de pár ötlet már van rá:

  • közös rekus túra (ehhez lehetőleg mindenki hozza magával a bringáját!);
  • ügyességi vetélkedő a kijelölt akadálypályán (lehet indulni trike-kal is...);
  • beszélgetés - sztrorizás -tapasztalatok megosztása.

Természetesen lenne némi étel-ital is svédasztalos jelleggel, hogy ne maradjunk éhesen! Nem akarjuk túlbonyolítani a dolgot, a lényeg az lenne, hogy mindenki, aki megtisztel minket a jelenlétével, lehetőleg minél jobban érezze magát, megismerkedhessen más fekvősökkel, illetve bringásokkal. Egyrészt tehát örömmel várunk minden olyan ötletet, mellyel még emlékezetesebbé lehetne tenni a rendezvényt (tudom, sorsoljunk ki egy rekumbenst a jelenlévők között... :-)), másrészt mindenkit kérnénk, hogy jelezze résztvételi szándékát előre e-mailben számunkra az info@ambringa.hu címen. (Valamint hogy hány fővel jönne.) Ez főképp azért fontos, hogy tudjunk előre számolni a várható létszámmal. Természetesen az időjárás még bekavarhat, de reméljük, hogy kegyes lesz hozzánk. Nem tervezünk esőnapot, így rossz idő esetén legfeljebb többet leszünk a boltban, melynek egy részét amúgyis ki fogjuk üríteni, hogy több helyünk legyen.
Szeretettel várunk tehát minden kedves érdeklődőt, fekvőst, és egyéb bringást 2008. április 5-én, szombaton 14 órakor Budakalászon, a Tanító u. 2. alatti üzletünkben!

Nincsenek megjegyzések: