2008. február 16., szombat

III. Fekvőkerékpáros Találkozó

Megkaptuk a Kerékpáros Túrázók 38. és Különleges Kerékpárok III. Találkozójának elkészült anyagait. Idén a rendezvény Fehérgyarmaton kerül megrendezésre június 25-29 között a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Természetbarát Szövetség szervezésében.
Kedvezményesen 2008 június 1-ig lehet jelentkezni a letölthető Nevezési Lap kitöltésével és beküldésével, valamint személyenként 6500 Ft befizetésével. (A Magyar Természetbarát Szövetség és az MKTSz regisztrált tagjai számára csak 5000 Ft!). Határidőn túl a díj felmegy ugyan 7500 Ft-ra, de ez még mindig kedvezőnek mondható, ha az eddigi találkozók színvonalából indulunk ki.
Szervezett elhelyezésre négyféle lehetőség kínálkozik: Strand Kemping (1200Ft/4 nap), Iskola tornaterem (1600Ft/4 nap), Iskola tanterem (2400Ft/4 nap), vagy Kollégium (5600Ft/4 nap). Kerékpárok tárolása mindegyik esetben megoldott. Az étkezés önellátó.
A kerékpárosok 10 féle vezetett túra közül választhatnak, melyek hossza 40-125 km között lesz. A 2006-os szolnoki rendezvény jó tapasztalatai alapján még vizitúrával (a Tiszán illetve a Túron)kombinált kerékpáros túrát is lehet választani.
Korábbi évek személyes tapasztalatai alapján is javaslom mindenkinek, hogy jöjjön el a fehérgyarmati találkozóra, mert várhatóan kellemes élményekben lesz része. Mi mindenesetre ott leszünk, ahogy a korábbi kettőn is!

Részletes információk (Ker_Tal_Kiírás és Ker_Tal_Nevezési Lap) a SzSzB Megyei Természetbarát Szövetség honlapjáról tölthetők le.

Nincsenek megjegyzések: