2008. február 18., hétfő

Tavaszi kiállítási részvételeink

A következő pár hétben 3 kiállításon is jelen leszünk rekumbenseinkkel:
1, Utazás Kiállítás
Február 28-március 02 között a Hungexpo területén lesz. A Bikemagosok segítségével lesz kinn termékünk. Bővebb info itt.
2, Action Dayz
Március 12-16 között, szintén a Hungexpo szervezésében kerül megrendezésre. Korábban az Utazás kiállítással volt együtt a Sport szekció is, de most külön, "Nemzetközi outdoor & extrémsport kiállítás és verseny" címmel újították meg. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is a Bikemaggal közösen, az ő standjukon fogunk bemutatni pár fekvőkerékpárt. Bővebb infó itt.
3, Bringaexpo 2008
Március 28-30 között a Vasúttörténeti Parkban (Budapest, XIV. ker Tatai út 95) első ízben rendezik meg ezt a kifejezetten kerékpáros kiállítást a Velo magazin szervezésében és a Pont.hu támogatásával. Várhatóan megjelenik itt szinte valamennyi hazai kerékpáros nagykereskedelmi cég, így érdemes mindenkinek kilátogatnia, aki tájékozódni szeretne a témában. Mi saját standdal leszünk jelen viszonylag nagy területen, így több rekumbens bemutatására lesz lehetőségünk. Bővebb infó itt.
Bízunk benne, hogy mindegyik rendezvényre sokan fognak ellátogatni, és remélhetőleg kellemes élményekkel gazdagodnak az érdeklődők.

Nincsenek megjegyzések: