2009. június 1., hétfő

FONTOS VÁLTOZÁS!

Szombaton küldtünk egy fontos hírlevelet. Sajnos ebben a becsatolt linkek nem működtek megfelelően, ezért minden érintettől ezúton is elnézést kérünk. Az alábbiakban itt a blogon is közzétesszük a hírlevél vonatkozó részét, immáron (remélhetőleg) működö linkekkel:

A hatályos 2008. évi XLVIII. törvény miatt meg kellett változtatnunk a www.ambringa.hu honlapunk regisztrációs folyamatát. Kérünk mindenkit, aki szeretne továbbra is kapni hírleveleinkből, illetve hozzá szeretne férni PRÉMIUM tartalmainkhoz, regisztráljon újra honlapunkon ide kattintva.

A hatályos törvény alapján 2009 júniustól csak azon személyeknek lehet kiküldeni hírlevelet, akiknek nem csak az e-mail címét ismeri a küldő, hanem a nevét, sőt a lakcímét is.
Mivel a honlapunkon történt regisztrációhoz eddig nem kértünk ilyen információkat, ezért most kénytelenek vagyunk ezt megtenni. Kérünk tehát mindenkit, aki szeretne a továbbiakban is kapni hírlevelet tőlünk, ismételje meg regisztrációját, illetve adja meg a hiányzó kötelező információkat. Fontos tudni, hogy ennek hiányában további hírlevelet nem áll módunkban küldeni a részére!

Mindazok, akik megújítják regisztrációjukat, egyben egy ajándékot is kapnak tőlünk.
Létrehoztunk kifejezetten számukra egy külön PRÉMIUM területet a honlapunkon belül. Ez a menüpont csak a regisztrált felhasználók számára publikus, nekik is csak akkor, mikor e-mail-jük és jelszavuk megadásával bejelentkeznek. Ekkor nézhetik meg az ide feltöltött anyagokat.

Hogy miket lehet majd itt megtekinteni, illetve innen letölteni?

Terveink szerint rendszeresen felteszünk majd ide új teszteket, hasznos információs anyagokat, kézikönyveket, leírásokat, úti leírásokat, árlistákat, képeket, videókat és minden egyebet, ami érdekes, illetve hasznos lehet az érdeklődőknek. Elsőként most egy 11 oldalas „Rekumbens útmutató”-val bővítettük a fenn található anyagok listáját, mely az alábbi linkre kattintva érhető el.
Későbbiekben folyamatosan hírt fogunk adni minden új felrakott anyagról.
Remélem, hogy sokaknak fog tetszeni ez a változtatás, mellyel még informatívabb, színesebb, változatosabb lesz honlapunk. Előre is köszönjük a bizalmat mindazoknak, akik megújítják regisztrációjukat és ezzel egyben prémium ügyféllé is válnak.

Nincsenek megjegyzések: