2009. június 15., hétfő

Balaton Bike Fest


Június 24-28 között kerül megrendezésre Balatonfüreden a Balaton Bike Fest, melyet sokan az idei év legnagyobb és legjelentősebb bringás eseményének tartanak.
Ezt természetesen mi sem akarjuk kihagyni, ezért kiállítóként kinn leszünk a rendezvényen, mely egyébként bővelkedik a programokban. Lesz itt minden, mit csak el lehet képzelni: országúti kritérium verseny, downhill, mtb maraton, dirt, trial, waterjump, mtb-kajak duathlon, csillagtúra, Northshore, Bringaexpo, Balaton kerülő túrák (hogy csak a legfontosabbakat említsem)
A szervezők (akik közül a legismertebb talán a Dakart is megjárt Szalai Balázs) mindent beleadnak, hogy a látogatók minél jobban érezzék magukat, rengeteg egyéb program egészíti ki a fő eseményeket, sőt még exvilágbajnok bringást is hívtak a fesztiválra, melyről egyébként a hazai médiákon kívül az Eurosport is folyamatosan tudósítani fog. Érdemes tehát eljönni még azoknak is, akik nem akarnak indulni egyetlen versenyen vagy túrán sem, hiszen lesz rengeteg látnivaló. Fontos tudni, hogy a rendezvény a látogatók számára ingyenes!
Jó hír még, hogy a kiállításon árusítani is lehet, úgyhogy mi is kivisszük a legkeresettebb termékeinket.
További információk itt.
Szeretettel várunk mindenkit a Balaton Bike Fest-en!

Nincsenek megjegyzések: