2009. június 9., kedd

Bolti fejlesztések

Az elmúlt hónapokban történt pár jelentős előrelépés az Annyira Más Bringaboltban., melyekről talán érdemes néhány szót ejtenem.
Ezek közül talán a legfontosabb, hogy végre sikerült megoldani a bankkártyás vásárlási módot. (Érdekes, hogy míg tavaly kevesen keresték ezt a lehetőséget, idén sokan jelezték ezirányú igényüket.) Az OTP terminálnak hála, nem kell előre felvenni az automatánál készpénzt, hanem ennél sokkal egyszerűbben, szinte bármilyen (érvényes :-) ) bankkártyával illetve hitelkártyával megoldható most már nálunk a fizetés vásárláskor.
A kínálatunk folyamatosan nő, többek közt szinte teljes szortimentben tartjuk az MSX táskákat, Powerbar energia-termékeket, de ezeken kívül a hagyományos kerékpárbolti termékek is jelentősen bővültek a számtalan új alkatrész és részegység mellett például Neuzer bringákkal, Kryptonite lakatokkal. Pár hete kaptunk két Nazca rekumbenst is, egy Fuego-t és egy alsókormányos Paseo-t. (Ezekről majd még külön bejegyzésben beszámolok.)
Az üzlet berendezésében is történtek komoly változások. Már hónapokkal ezelőtt kinőttük az alapterületünket, így valamit lépni kellett. Három nagy fémállványt készíttettünk, melyeken, illetve alattuk, az így duplikált alapterületen könnyebben tudtuk elhelyezni a termékeinket.
Múlt héten végre megkaptuk a régen várt szép nagy Schwalbe állványt is, melyen most már sokkal átláthatóbb módon tudjuk bemutatni hatalmas választékunkat belsőkből és külsőkből.
A bolt fejlesztése természetesen evvel még korántsem fejeződött be, hiszen szeretnénk, ha minden tekintetben egyre jobban ki tudnánk elégíteni vásárlóink igényeit egy minőségi, különleges kerékpárboltként. Ehhez minden jó ötletet, valamint építő kritikát is örömmel veszünk.
Szeretettel várunk mindenkit Budakalászon!

Nincsenek megjegyzések: