2009. június 16., kedd

Duna menti kerékpárút - túraleírás


Pupu (alias Karlovitz Kristóf ) tollából született egy nagyon élvezetes és hasznos túraleírás a Duna menti kerékpárútról, megfűszerezve az Ő személyes tapasztalataival ezen túraúttal kapcsolatosan. Nekem nagyon meghozta a kedvem, úgyhogy el is határoztam, hogy legkésőbb jövőre nekivágok megtapasztalni ezt a gyönyörű vidéket. Amennyiben evvel más is így van, akkor szervezhetünk egy közös rekus túrát valamikorra! Akár most nyárra is, ha páran öszejönnénk.
Az anyagot teljes terjedelmében a Prémium tartalmaink közé feltettem, onnan letölthető. Aki pedig leginkább a képeket szereti, és abból sokkal többre vágyik, mint amennyi a fenti anyagba befért, azok bőséges fotóanyagot nézegethetnek a képtárunkban. Ízelítőül íme pár kép:





Na, kinek van kedve jönni?

5 megjegyzés:

Balpeta írta...

Szívesen jönnék! Akár idén, akár jövőre.

Zéta írta...

Szia Attila!
Valamiért nem tudok beregisztrálni hozzátok, az aktiváló linket tartalmazó e-mail, nem érkezik meg a regisztrációt követően. Eddig kétszer próbáltam. Én csinálok valamit rosszul?

Murla írta...

Hello!
Azt gyanítom, hogy a géped valamiért spam-nek minősítheti a levelünket, ezért a levélszemét mappában próbáld megtalálni, vélhetően ott lehet. Ha nem találod sehol, akkor a szűrésed szintjét próbáld csökkenteni legalább a regisztráció idejére, hogy átengedje a levelünket.
Ami még fontos, hogy jól legyen megadva az e-mail címed, nehogy máshova próbáljuk küldeni...
Elvileg működik a rendszerünk, mert már sokan regisztráltak, de ha továbbra sem sikerülne, akkor jelezz az info@ambringa.hu -ra küldött levélben az adataid (legalább a regisztrációs név és mail) megadásával és akkor a programozónk utána tud nézni a kérdésnek.
Sok sikert!

Névtelen írta...

Jövőre szívesen megyek. Bármikor, csak ne augusztusban. Akkor lesz az Ultra Trail du Mont Blanc. Hány nap lenne ez? Csak hogy tudjam. Végtelen szabadságom van....

Murla írta...

Szerintem jövőre lesz, valamikor májusban, mert akkor még nincs olyan meleg és a kerékpárutak sincsenek annyira tele. Időben 1-2 hét lenne, attól is függően, hogy mennyire akarunk látnivalókat is nézni. Rekuval jönnél, vagy hagyományos kerékpárral? Egyébként jó, hogy lopod a napot ? :-)