2009. március 27., péntek

I AM BRINGA

Ezúton örömmel adom hírül, hogy megszületett az első saját tervezésű és gyártású rekumbensünk, mely az I AM BRINGA fantázianevet kapta.
Páran nyilván felhördülnek, hogy most hogyan is van ez? Eddig magyarázták, hogy gyári gépet célszerű venni, most meg ők is maguk készítenek fekvőket?
A kérdés jogos egyrészről, másrészről viszont ennek is megvan az oka. "Normál" vagy mondhatni szokványos rekut nem lett volna érdemes készítenünk, arra ott vannak a többiek. Akik ismernek, tudják, hogy általában nem a kitaposott utakon szeretek járni.
"Járt utat a járatlanért mindig hagyd el!" - olvastam Zsizsi szlogenjét anno, melyet én gyakran megfogadok...
Szóval ez nem egy "100 közül az egyik" típusú fekvőbringa. Mi a különös benne?

Az univerzialitása.

Ez alatt azt kell érteni, hogy eddig a fekvők klasszikus felosztása a tengelytáv alapján történt, a mienk viszont megszüntette magára nézve ezen kategória szerinti besorolhatóságot. Ugyanis összerakható LWB-ként, azaz hosszú tengelytávúként is, de ugyanazon első villát máshová szerelve rövid tengelytávú, azaz SWB fekvőt kap a tulajdonos. Nem kell tehát előre eldönteni, hogy valakinek melyik a szimpatikusabb, hiszen kb 5 perc alatt átszerelhető egyikből a másikba minden gond nélkül. Természetesen a kormány is lehet alsó, vagy felső kivitelű. A kivitelek között a felső kormányos hosszú tengelytávú kivitelű mód a legszokatlanabb. Ekkor egy nyugodt futású, limuzinos kényelmű, ugyanakkor sportos, finoman kormányozható fekvőt kap az ember. Személyes tapasztalataim, valamint azoké, akik szintén kipróbálták, nagyon pozitív, de bővebbet később szeretnék majd csak mondani róla.
A kiállított gép egyébként nem tekinthető végleges modellnek, hiszen még pár részletben változtatni fogunk, de ezek a változtatások jellemzően nem a geometriáját, hanem a részletek finomítását valamint a súlycsökkentést fogják jelenteni.
Az I AMBRINGA bemutatója az egyik fő meglepetésünk a Bringaexpo-n, de nem az egyetlen... Akit érdekel, az a kiállításon élőben megtekintheti. Szeretettel várunk mindenkit most szombaton vagy vasárnap!

5 megjegyzés:

Zsizsi írta...

Murla!
Ezt nevezem újításnak! Bravó! (És Thommey bőszen hallgatott róla a kiállításon! Na ezért még számolok Vele! :D)
Kíváncsivá tett ez a masina.

Murla írta...

Köszönjük a dicséretet! Egyébként nagyon pozitív volt a fogadtatása, szerencsére sokaknak tetszett.

BangDe írta...

tiszteletem mindenkinek! nem biztos, hogy ide valo téma, de nem tudom máshova leírni: Murla, említetted, hogy Jan Garbarek a kedvenced; találtam valamit: http://www.ticketportal.hu/Podujatie_Search.asp?ID=42338

Murla írta...

Húúúú! Köszönöm, hogy szóltál, nem is tudtam róla! Mindenképp megyek!!!

BangDe írta...

egyébként meg majdnem elfelejtettem: gratula a saját fejlesztéshez és boldog szulinapot..csak így tovább és jo szelet mindenkinek!