2009. március 30., hétfő

Ambringa 2. szülinap

Április 5-én, vasárnap fogjuk tartani az Annyira Más Bringabolt második szülinapját, melyre mindenkit szeretettel várunk!
Mivel az időpont egybeesik az időfutammal, ezért kicsit nehezen tervezhető időben, de az elképzelés a következő:
1, Kb 10:15-kor indulnánk a boltból azokkal, akik rekuval mennek ki a versenyre, így ehhez képest mindenki döntse el, hogy neki mennyi idővel korábban kellene érkeznie a bolthoz annak érdekében, hogy ne késsünk el. (Mi ott leszünk reggel 8:30-tól már.)
2, Akik autóval jönnek a versenyre, azokkal az időfutam helyszínén találkoznánk legkésőbb 11:20-kor.
3, Akik nem indulnak a versenyen, de szívesen kijönnének szurkolni, azoknak érdemes tudni, hogy 11:39-kor indul az első és 11:57 az utolsó Annyira Más Bringa csapattag Tahitótfalut és Kisoroszit összekötő út déli végéről. Mivel a táv 18 km, így várhatóan 12:05 és 12:40 között mindannyian beérkezünk a célba. Buzdításokat örömmel vennénk!
4, A verseny után még valamennyit biztos pihegünk a helyszínen, de terveim szerint 13:30 körül elindulnánk vissza a boltba, hogy a buli ott folytatódhasson. A visszafelé tartó tekeréshez természetesen bárki csatlakozhat!
5, Budakalászon 14:30-tól várnánk minden kedves rekust és érdeklődőt némi étellel és itallal, hogy az izgalmak során felélt energia és folyadék pótlásra kerülhessen... (Természetesen azokat is várjuk, akik a versenyre nem jönnek el!) Ugyanekkortól lehetőség lesz a bolt demo gépeinek kipróbálására is, de aki úgy érzi, hogy már eleget mozgott, az választhatja a beszélgetést is. Azon is gondolkodunk, hogy valamilyen egyéb programot (pl: ügyességi próba a leglassabban menni tudó rekus megtalálására) is tartanánk, de csak akkor, ha lesz rá kedv és jelentkező.
Szeretettel várunk tehát mindenkit április 5-én!
Kérném, hogy aki tud jönni, az jelezze felénk előzetesen, hogy az étellel és az itallal tervezni tudjunk valamelyest. Viszlát vasárnap!

Nincsenek megjegyzések: