2009. április 6., hétfő

Időfutam eredményeink

Tegnap az Annyira Más Bringa rekus csapata sikeresen helytállt a Békás Időfutamon. A 18 km-es versenyre ugyan 13-an neveztünk be, de végül kevesebben, 10-en tudtunk elindulni. Mivel a nevezés névre szólt, így hiába jelentkeztek a helyszínen többen, jelenlévő rekusok a hiányzók helyére, sajnos erre nem volt mód. Az időfutam egyébként rengeteg résztvevővel (több, mint 300-an vágtunk neki percenkénti indítással a távnak), jó hangulatban folyt, köszönjük a szurkolóinknak, hogy eljöttek és bíztattak bennünket.
Az előzetes információk alapján a csapattagjaink többsége kevés edzéssel vágott neki a távnak, (a rekus győztes például reggel ült bele először a fekvőjébe...) így különösen szépnek számítanak az elért eredményeink:
A rekus különversenyt, és az evvel járó 10.000,-Ft-os nálunk levásárolható kupont Képes Gergely nyerte, melyet a bolt szülinapi rendezvényén délután már át is adtunk neki. A korosztályos sorrendet tekintve különösen figyelemreméltó Pupu (Karlovitz Kristóf) negyedik helyezése. Gratulálunk valamennyi versenyzőnek, de nekik különösen!
Mindenkinek köszönöm, aki rekumbenssel indult, akik pedig a mi csapatunkban, azoknak különösen! Reméljük, hogy jövőre még ennél is szebb eredményekkel büszkélkedhetünk majd!
Itt megtekinthető pár versenyről készült kép egyik rekus barátunktól.

1 megjegyzés:

Reku Papa írta...

Reku Papa kimaradt! 30.56