2008. január 11., péntek

Elinduló

Hát akkor induljon a blogunk!
Már egy ideje gondolkodtam rajta, hogy elkezdem a bloggerséget, de most végre megtettem az első lépést: létrehoztam magát a blogot.
Szerencsére ehhez nem kellett túl nagy tehetség, úgyhogy sikerült.
Hogy mi is lenne a célja?
A http://www.ambringa.hu/ honlapunkon ugyan igyekszem megosztani az információkat az érdeklődőkkel, de azt kevésnek éreztem. Elvégre annyi minden történik velünk rekusokkal, napról-napra jelennek meg hírek a különböző fekvőbringákkal kapcsolatosan és ezt nem lehet hírlevélben elküldeni. Miért?
Egyrészt mert a megnövekedő gyakoriság miatt hamar leiratkozna a többség a hírlevélről, ami nem cél. Másrészt így olyan, kicsit szubjektívebb dolgokról is lehet szót ejteni, amire egy bolt hírlevelében nem ildomos.
Itt igyekszem majd folyamatosan elhelyezni beszámolóinkat a különböző rendezvényekről, melyeket vagy mi szerveztünk, vagy csak egyszerűen résztvettünk rajta. Lehet ez akár túra,, akár verseny, de akár egy bringás buli is. Megosztjuk majd a tapasztalatainkat, legfőképpen a saját termékeinkről persze, de szeretnék kitekinteni a nagyvilágba is. Ha valahol valami érdekes történik fekvős témában, az szintén megjelenik majd itt, feltéve persze, hogy a bringázások és a munka mellett egyáltalán tudomásomra jut. Szeretném, ha a külföldi elektronikus és papiros médiák nagyon informatív anyagából azok is részesülhetnének, akik esetleg azokat nem olvassák, vagy nem tudnak angolul. De emellett várom bárkinek az anyagát, akit érdekelnek a fekvőkerékpárok, a bringázás, a természetjárás, vagy éppenséggel a környezet védelme.
Nagyjából ennyi lenne. Hát akkor hajrá minden rekusnak!

Nincsenek megjegyzések: