2009. február 22., vasárnap

Sala helyett új kollégánk lesz márciustól

Mikor elindítottuk az Annyira Más Bringaboltot, Sala volt az első kollégám. Nyilván a blog olvasói közül sokan ismerik és remélhetőleg kedvelik őt, azonban amit talán kevesebben tudnak, hogy Százhalombattáról járt be Budakalászra naponta, így közel 4 órát vett el az idejéből naponta csak az utazás. Már a kezdetekkor is komoly terhet jelentett ez a számára, de időközben egy aranyos gyermeke is született, így érthetően egyre nehezebb volt összehozni a családi és a munkahelyi elvárásokat. Muszáj volt tehát váltani, így március elejétől új kollégával, Bognár Tamással pótoljuk hiányát.
Tamásnak szintén komoly tapasztalata van kerékpáros téren, több komoly bringás kis és nagyker cégnek volt oszlopos tagja az elmúlt években (Hugo kerékpárbolt, Paul Lange Hungary, Neuzer), de emellett kerékpárok és alkatrészeik tesztelésében is régóta nyújt segítséget a hazai szakújságoknak. Ami pedig különösen örvendetes, hogy sokkal közelebb lakik Kalászhoz...
Remélem, hogy sikerül minél kisebb zökkenőkkel áthidalni a váltást és vevőink még elégedettebbek lesznek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Salának pedig ezúton is sok sikert kívánunk a továbbiakhoz!

Nincsenek megjegyzések: