2009. február 8., vasárnap

Optima előrendelési akció



Nem tudom, hogy a válságnak köszönhető-e, vagy "csak" egy hosszútávú stratégia egyik lépésének vagyunk tanúi, de alig fejeztem be az előző blog bejegyzést, máris itt az újabb jó hír, ezúttal az Optimától. A legnagyobb holland gyártó sem akar lemaradni a versenyben, ezért kirukkoltak egy fantasztikus előrendelési akcióval.
Ennek keretében két modelljük limitált példányszámú exkluzív változatát (Lynxx Express 2009 és Orca Express 2009) most az alapmodell árának 76%-án, mindössze 1.295,- Eur-ért meg lehet rendelni február 28-ig!
Tekintetbe véve, hogy két nemzetközileg elismert modellről van szó, melyeket világszerte rengetegen, köztük sok világjáró használ előszeretettel rekus kalandozásaihoz, így ez az akció nagyon kedvezőnek mondható. Ráadásul nem adtak alább az alkatrészek minőségi szintjéből sem, ami különösen örvendetes. A rendkívüli árat az előrendelési rendszerük teszi lehetővé, melynek során az e hó végéig rendelők közül az első 100 megrendelő fog hozzájutni május második felében a kívánt rekuhoz, a többiek sajnos lemaradnak. (A 100 db a közel 50 viszonteladójuktól együttesen értendő, tehát átlagosan csak 2 reku jut egy értékesítési pontra, ami vélhetően hamar elkel.) Aki tehát tud várni májusig rekumbensére, azoknak itt a príma lehetőség, 50% előleg megfizetésével elkerülheti, hogy lemaradjon erről az egyedülálló kedvezményről. Várunk hát minden érdeklődőt!
Akik esetleg nem ismerik a fenti típusokat, azok a honlapunkon bővebb információkat olvashatnak mind a Lynxx-ről, mind az Orca-ról. Röviden annyit érdemes azért tudni, hogy a Lynxx egy 20/26-os, míg az Orca egy 26/26-os kerekű, rövid tengelytávú fekvőkerékpár, strapabíró alumínium vázzal, Sram X-7 váltóval, 27 sebességgel, Avid V-fékekkel, DNM hátsó rugóstaggal, Alex DA-16-os duplafalú, cnc-zett oldalú felnikkel, kompozit üléssel, csomagtartóval, sárvédővel. Mindkét modell jól kezelhető, széles felhasználási körű, megbízható, érdemes tehát megfontolni az ajánlatot...

Nincsenek megjegyzések: