2008. június 13., péntek

Új stucni az Action-plus modellhez


Talán néhányan még emlékeznek rá, hogy nemrég fedeztünk fel egy kisebb problémát a TW-Bents Action-plus modell kormányával kapcsolatosan, melyet aztán ki is javítottunk házilag. A dolog azonban nem ért itt véget, mivel a gyártó felé is jeleztük a dolgot. És láss csodát: Pont egy hónappal később kézhez is kaptuk a gyári megoldást, egy új dőlésszögállító stucnit!
Ezen mi magunk lepődtünk meg a legjobban, mivel egyébként egy tajvani megrendelés teljesítése gyártással, szállítással, vámolással, mindennel együtt kb 4-5 hónapig szokott tartani. Ehhez képest ez a cirka 4 hét azt bizonyítja, hogy a TW-Bents igazán odafigyel a vevői tapasztalatokra, igyekszik folyamatosan tökéletesíteni a termékeit. Nyilván nem most, nem pont a mi jelzésünkre találták ki a javított alkatrészt, de észrevételünkre gyorsan reagáltak és költségeket nem kímélve, gyorspostával elküldték a módosított megoldást. Gratula, ezt nevezem hosszú távú gondolkozásnak!
Az új stucni sokkal elegánsabb, korrektebb az előzőnél, segítségével a kormányszár is valamivel előrébb kerülhetett, ami komfortosabb érzést eredményez. A kormányzás is finomodott kicsit, bár arra eddig sem lehetett sok panasz...

Nincsenek megjegyzések: