2008. június 19., csütörtök

Szenzációs AKCIÓ!

Már korábban sokan jelezték, hogy szeretnének használt, vagy egyéb okok miatt jelentős kedvezménnyel megvehető fekvőkerékpárokat vásárolni. Mivel kínálatunk folyamatos bővülésével egyre kevesebb a helyünk a boltban, ezért a folyamatos termékcserék biztosítása érdekében elérkezettnek éreztük az időt, hogy meghirdessük első ilyen jellegű akciónkat, melynek keretén belül a következő rekukat adnánk jelentős árkedvezménnyel (a képek csak illusztrációk, nem az adott példányról készültek):

Azub Mini
Teljesen új, még egyáltalán nem használt narancs színű Alivio felszereltségű fekvő, mely helyett az egyszerűbb vázas Bufo modellt szeretnénk beszerezni, mivel a Miniből van egy fehér, Dualdrive-os demo gépünk. Ha valaki most rendelné meg, akkor ugyanezt a modellt most 467eFt-ért tudnánk adni, akciónk keretében viszont most csak 389eFt!



Azub 5
Az eddigi egyik legsikeresebb modellünk demopéldánya közel 22%-os kedvezménnyel vásárolható meg, csupán 367eFt-ért! Ez egyébként egy mattfekete, Alivio felszereltségű, megkímélt állapotú darab. A cseréjének oka az, hogy az Apus modellből szeretnénk a demopéldányt tartani, mivel annak alapára kedvezőbb, most viszont az igényesebb, komolyabb modellt adjuk kb azonos áron...



Optima Baron
A sebességmániások egyik kedvenc gépével Sala kolléga múlt héten a Millenáris Velodromban közel 42km/h átlagot ment a 8 körös időmérésen, mellyel térdproblémájából éppen csak gyógyulva, minden gyakorlás nélkül, rögtön a második legjobb időt sikerült futnia. Az eredmény azt hiszem önmagáért beszél. A 20%-os akció révén most már 389eFt-ért hazavihető ez a fenevad!

Rans V-rex
Személy szerint ezt a gépet én használtam teljes megelégedettséggel. Mivel most már 4 saját rekum közül szelektálnom kell, ezért került fel a listára. (Ha senki nem veszi meg, akkor annak fogok örülni...) Tavaly még 600eFt feletti ára mára a dollár mélyrepülése következtében kb 510e Ft-ra csökkent, de most még ennél is jelentősen olcsóbban 399eFt-ért megvásárolható sárvédőszettel, kitámasztóval.




Steintrikes RoadShark
20/26-os trike, mellyel Sala szeretett volna Szilvásváradon indulni. Mivel ezt a szervezők elutasították, így csak minimális használatban volt része a Critical Mass-on, illetve a tavalyi Balaton-kerülésünkön. A komplett gép új ára 508eFt, de most 21%-os kedvezménnyel 399eFt-ért elvihető.



Hase Kettwiesel
A még acélvázas példányunkat szeretnénk lecserélni az új aluvázas darabra, ezért a lámpaszettel és lánchossz-kiegyenlítővel felszerelt, keveset használt mintadarabunkat, melynek új ára 596eFt, most 24%-kal olcsóbban, 449eFt-ért adjuk.





Giant Revive
Ezt a félfekvőt szintén keveset, mindössze demozásra használtuk, de mivel nem csak egy példányunk van belőle, így a fekete színű darab árából 25%-ot engedünk, mely így most csak 139eFt!

A gépek kiválogatásában igyekeztünk úgy szelektálni, hogy nagyrészt minden főbb kivitel helyet kapjon, így bárki tudjon találni a maga számára megfelelőt, ha elég gyors. Mivel 1-1 db van mindegyik fenti fekvőből, így bár az akció június hó végéig tart, érdemes sietni, nehogy valaki más csapjon le a kiszemelt példányra...

Nincsenek megjegyzések: