2011. június 29., szerda

Hase Pino


Évek óta szemeztünk vele, de eddig nem szántuk rá magunkat, pedig többeket is érdekelte már. Most viszont megrendelésre behozzuk az első Hase Pino-t, mely egyedülálló a maga nemében!
A Pino egy kombinált tandem, melyen elöl hever a fekvőbringás (ő csak teker), míg hátul ül a kapitány (ugyanis ő kormányoz). Miért is jó ez?
- Először is mindenki tökéletesen látja az utat és a környezetet, sokkal nagyobb az élmény.
- Másodszor hihetetlenül egyszerű a kommunikáció, hiszen a két fej nagyon közel kerül egymáshoz.
- Harmadszor legalább az egyik (na ki is, csak nem az elöl ülő fekvős?) tökéletes kényelemben bringázhat....
- Negyedszer a Pino sokkal rövidebb, fordulékonyabb, mint a szokásos tandemek, ami szintén nagy előny a szállításkor és a városi környezetben.
És hogy mondjak még egy jó tulajdonságot, ráadásként szét is szedhető és 4 perc alatt össze is rakható! Erről itt egy videó, mely csak 25 másodperc "üresjárat" után indul, de aztán már jó:



A Pino ideális pároknak, vagy gyerek/szülő összetételben is tökéletesen használható akár egészen fiatal kortól speciális gyerek hajtóművel. Egy fiatal házaspár például két kis gyerekkel pár éve megkerülte a Földet két Pino nyergében!
Én is többször kipróbáltam már, és nagyon tuti. Az egyedüli ok, amiért nem vettünk, hogy nem akartam hátul ülni egy normál nyergen, mivel a nejem az első ülést biztos lefoglalta volna magának....
A lényeg, hogy hamarosan érkezik az első Pino-nk!
Aki meg szeretné csodálni, annak július 26-ig lesz rá lehetősége, utána viszi el a tulajdonosa. Siessetek, le ne maradjatok!
Ja és még egy megjegyzés előre tisztázandó az esetleges félreértést: Ez nem a bolt demobringája, tehát kipróbálni most nem lehet, csak megnézni! Persze ha valakinek majd idővel megengedi a tulajdonosa, hogy ráüljön, az már egy másik történet... :)

1 megjegyzés:

DrDj írta...

Teljesen véletlenül találkoztam éppen most ezzel a tandemmel egy agyváltós oldalon (Hubstripping.wordpress.com via bringabuzi.freeblog.hu): http://www.rent-a-pino.de/p/tandem-rental.html. Bár köztudottan három kerék alá nem nagyon adom, azért ezt kipróbálnám!