2011. július 4., hétfő

Kerékpárral a Kőrösök lágy ölén

Idén július 19-24 között kerül megrendezésre a 41. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozó és II. Békési Kerékpáros-fesztivál Békés megyében, Békés-Dánfokon. Az előzetes programfüzetben rengeteg érdekes program (rövidebb és hosszabb kerékpáros és kenus túrák, gasztrotúra, bringás felvonulás, esti party, stb) szerepel minden napra, érdemes tehát eljönni. A Körösök völgye egyébként is a lehetőségek kincsestára, de sajnos nem ismerjük kellően a benne rejlő lehetőségeket. Ez a találkozó igyekszik megmutatni, hogy milyen gazdag ez a táj természeti, kulturális, gasztronómiai értékekben és szolgáltatásokban.
Természetesen mi sem akarunk lemaradni a jóról, úgyhogy ott leszünk és erre bíztatunk minden a természetet és a jó társaságot kedvelő bringást! Részletes program ide kattintva érhető el.
Gyere el Te is, hidd el, jó lesz!
Mi már többször voltunk a korábbi években és mindig nagyon élveztük. Gyerekekkel együtt is tökéletes üdülési lehetőség, ugyanis egy ilyen találkozón mindenki megtalálja az érdeklődésének és edzettségének megfelelő elfoglaltságot.

Nincsenek megjegyzések: