2010. szeptember 13., hétfő

Cseh rekus meeting - folytatás


Hazajöttünk, de erre sokáig emlékezni fogok! Csak annyit mondhatok, hogy sajnálhatják, akik nem jöttek el!
Több, mint 200 rekus jött össze a hétvégére. Pontos számokat nem tudok, de az érzet hatalmas volt! Mikor együtt elindultunk, végeláthatatlan sorban kígyóztunk, pedig nem tartottuk a libasort...
Volt itt minden: normál túrák, tájékozódási túra, gyorsasági és ügyességi versenyek, bringás felvonulás nappal, majd éjszaka lámpákkal és zenével, esti vetítések, élménybeszámolók, szép vidék, kulturális látnivalók, gyönyörű cseh lányok (többnyire miniszoknyában)... :)
Nekem személy szerint a legmaradandóbb élményt a túrák és a bringás felvonulás jelentette, mert ennyi rekussal még sose tekertem együtt! Az éjszakai különösen látványos volt, mikor pénteken este rengeteg lámpával illetve zene- és zajkeltő eszközzel bevonultunk Uhersky Brodba a kb 6 km-re lévő Nivnicéből (itt volt ugyanis a kempingünk), majd megszálltuk a főteret, természetesen csodálkozó tekintetektől kísérve! Itt minden megfordult, a rekus volt a normális bringás, a hagyományosnak tekintett kerékpáron ülők pedig furcsának érezhették magukat...
Óriási volt, elmondhatatlan!

De tetszettek a himaláyai és az izlandi túrákról szóló esti képes/videós rekus beszámolók is, bár nem ezek a helyek azok, melyekre elsőként gondolok, ha úti célt keresek a következő évi fekvős bringatúrához... :) Ezeken a túrákon tesztelték egyébként az új gépeiket, a merev trike-ot izlandon, az összecsukhatós Minit és a telós összecsukhatós trike-ot pedig a Himaláyában. Egyébként napközben láttunk egy Azub lowracer tesztpéldányt is, bár azt nem tudom, hogy milyen túrán fogják majd tesztelni?
Csütörtök délutántól az időjárás is kedvezett nekünk, az otthoni cudar idő ellenére mi eső nélkül megúsztuk szinte az egészet. Sajnos sokan nem jöttek el az esőtől tartva, így most bátraké volt a szerencse! Eredetileg egyébként 11 hazánkfia vett volna részt a rendezvényen, végül 7-en voltunk, de volt aki csak egy napra ugrott ki.
A lényeg, hogy köszönöm az Azubnak, hogy részese lehettem ennek az élménynek! Köszönöm a hatalmas szervező munkájukat, ami lehetővé tette, hogy gond nélkül élvezhessük a találkozót!
További képek:
http://picasaweb.google.hu/112953633950429087845/2010_Azub_10_Uhersky_Brod#
http://www.youtube.com/watch?v=8HHHN_cOQ54

Nincsenek megjegyzések: