2010. szeptember 9., csütörtök

Cseh rekus meeting első nap


Üdv a 2010-es cseh rekus találkozóról!
Az Azub szülővárosában, Uhersky Brodban otthon érezhetjük magunkat. Hogy miért? Talán sokan nem tudják, de ennek a cseh városnak a neve magyarul Magyar Brod, vagy még inkább Magyar Gázló, mert annak idején Mátyás király csapatai elfoglalták.
Az idő jobb, mint otthon, délután még a nap is kisütött egy kicsit, addig borongós ködös volt. (Reggel a túra indulását el is kellett halasztani 1,5 órával eső miatt, de utána már nem volt különösebb csapadék.)
Sokan vagyunk már most is (kb 120-130 rekus), de gondolom hétvégére jövünk össze igazán rengetegen. (Már ennyi fő sem fér a képbe, mi lesz itt később!) Nagyon tuti, amikor egyszerre elindul együtt ennyi rekus!
Kár, hogy ebéd után már nem volt együtt a csapat, ugyanis a többféle program miatt szétoszlott a társaság. A körtúra utolsó 25 km-én ráadásul kicsit el is tévedtünk a Mikivel, ugyanis nem kanyarodtunk el a megfelelő helyen. Ez a következménye annak, ha valaki lusta elővenni a kapott térképet, csupán emlékezetből megy! :(
A szervezés egyébként tökéletes, az azubosok jó munkát végeztek, gratulálunk nekik ezúton is!
Duma helyett íme pár kép, bár sajnos nem lettek igazán jók a rossz fényviszonyokat sajnos nem szereti az Iphone...:Nincsenek megjegyzések: