2010. augusztus 27., péntek

Akarsz 200 rekussal együtt tekerni?

Ha igen, akkor szeptember 9 és 12 között gyere el Uhersky Brodba (Csehország), ahol az Azub 10 éves fennállása alkalmából szervezett rekus találkozón várhatóan 200 fekvőssel bringázhatsz együtt!
Ezt nem szabad kihagyni, ez óriási élmény!
Kis videós ízelítő:

Két éve voltunk páran egy korábbi cseh rekus talin, arra "csak" 100 rekus jött el, de már az is hatalmas volt. Most dupla annyian leszünk, sőt a program is tovább gazdagodott, hiszen lesznek hosszabb-rövidebb túrák, Azub gyárlátogatás, ügyességi és gyorsasági versenyek, kulturális látnivalók, gyönyörű tájak, mindenféle dínom-dánom! És persze rengeteg jókedvű, baráti fekvős a világ minden tájáról!
Jelentkezni itt lehet: http://www.azub.cz/sraz/registration.php
Ha valakinek gondot jelent a kerékpárja kijuttatása, kb 6-7 bringát még be tudunk rakni a Renault Master-ünkbe. Személyes kiutazás összeszervezésében is tudunk segíteni.
Szóljatok, ha jöttök, megpróbálunk minden felmerülő akadályt eltávolítani, hogy senkinek ne kelljen kimaradni egy ekkora eseményből! Természetesen mi is ott leszünk, sőt 4-5 rekus barátunk már korábban jelezte, hogy eljön, úgyhogy egész komoly magyar különítmény lesz remélhetőleg. Jelentkezzetek hát gyorsan, még most, legyünk minél többen!
További információ: http://www.azub.cz/sraz/index.php

Nincsenek megjegyzések: