2010. július 30., péntek

Ambringás rekumez

Ahogy év elején említettük, ebben az évben kijövünk pár meglepetéssel. Ezek egyikét már páran láthatták, de hivatalosan még nem adtam róla hírt, mert tesztelés alatt volt.
Most viszont íme bejelentem, készen van az első Ambringás mez, mely kifejezetten rekusoknak készült.
Hogy miben más, mint a megszokott kerékpáros mezek?
1, Először is nem hátul vannak a zsebei, hanem oldalt-elől (a fekete csíkban), így tökéletesen használhatóak fekvőkerékpáron. Ha még valaki nem próbálta volna, egy rekun a hagyományos kerékpáros mezbe rakott cuccok a háttámlának dőlve nyomják a hátat, vagy legalábbis nehezen kivehetőek menet közben. A mi mezünknél ez nem jelent gondot, van végre helye akár a magunkkal vitt kulcsnak, szemüvegnek, pénznek, iratoknak, vagy akár energiaszeletnek.
2, A zsebek zippzárral zárhatóak, így nem eshet ki belőlük semmi véletlenül.
3, A "pelenkabetétes" kerékpáros nadrág teljesen felesleges, sőt hátrányos a fekvőkerékpáron. Szabadabb mozgást biztosít, ráadásul higiénikusabb az Ambringás nadrág, mely kialakításában harmonizál a felsőkkel.
4, Egyedi és exkluzív design, melyen látszik, hogy a videlője tagja az Ambringás rekusok körének.
A felső mezek három kivitelben készülnek, hogy mind melegebb, mind hidegebb időben legyen megfelelő:
A, Rövid ujjú mez;
B, Hosszú ujjas mez, elöl szétnyitható;
C, Hosszú ujjas, vékony thermo anyagú mez, elöl szétnyitható

Mindegyik mez a legmodernebb alapanyagokból készül specialista gyártónál a mi specifikációink illetve terveink alapján S, M, L és XL méretben. További információ a honlapunkon.

Nincsenek megjegyzések: