2010. április 3., szombat

Kedvező árú termékekkel bővült a kínálatunk




Nemrég megérkezett az a szállítmány, amit már régóta vártunk. Tavaly ugyanis két új háromkerekű modellel bővült a TW-Bents kínálata, melyek véleményünk szerint komoly érdeklődésre tarthatnak számot. Nézzük először a két új tadpole trike-ot, az Artifice-t és a Trident-et.
Mindkettő nagy előnye a gyártó korábbi modelljeihez képest, hogy könnyedén összecsukhatók, így akár kis személygépkocsiban is könnyen szállíthatóak. Még egy kis autó csomagtartójába is beférnek!
A másik nagyon örömteli bennük, hogy áruk rendkívül versenyképes. A Trident, mely közvetlen kormányzása miatt konstrukciósan egyszerűbb kialakítású, már 259.9 ezerFt-ért elvihető, ami a minőségét is figyelembe véve fantasztikus ár.

Az Artifice ára ugyan magasabb, viszont cserébe a kezdő rekusok számára könnyebben használható indirekt kormányzással rendelkezik, sőt az alkatrészek tekintetében is több szinttel magasabb minőségi kategóriából válogatott a gyártó. Így például Dura-Ace váltókarokkal, elöl 105-ös, hátul XT váltóval szerelték, ami garancia a hosszútávú, megbízható, finom működésre.Bővebb információ az Artifice-ről ide kattintva érhető el. Mondanom sem kell talán, hogy én már leteszteltem az Artifice-t és tapasztalataimról hamarosan beszámolok, ha lesz egy kis időm leírni...
A harmadik fontos új termék, mely már csak két keréken gördül, a méltán sikeres Action-plus modell új, fekete verziója, mely ráadásul vázkitként is elérhető mostantól nálunk. Aminek különösen örülünk, hogy így már 100eFt-ért hozzájuthat bárki egy megbízható, garanciával rendelkező, többéves fejlesztéssel kifinomított gyári rekumbens modell vázkitjéhez, mely különösen azoknak lehet jó, akik rendelkeznek otthon felesleges alkatrészekkel, vagy van olyan donor kerékpárjuk, melyről átrakhatók a fékek, a váltók, a kerekek, stb. A kit egyébként tartalmazza a vázat, az ülést, a dönthető-állítható kormányt, az első villát, valamint a láncvezető görgőt, tehát jellemzően minden olyan alkatrészt, mely normál kerékpárboltból nem beszerezhető. Természetesen tudjuk adni kompletten is a kívánt felszereltséggel, ilyenkor az ár a választott alkatrészek szinvonalától függ, de ha valaki mindent tőlünk vesz hozzá, akkor is kihozható már megbízható alkatrészekkel nagyjából 170eFt körüli ársávban. Jól hangzik nem?
A szállítmányban érkeztek egyéb termékek is, többek közt az egy ideje már hiánycikknek számító Partner-II (kétkerekű) utánfutó, üléstáska, mozgás és fényérzékelős hátsó lámpa, gyorscsatlakozós sárvédők, csomagtartók, stb.
A kétféle háromkerekűből egy-egy példányt rögtön demotermékké avattunk, úgyhogy bárki kipróbálhatja őket tesztpályánkon, illetve bérelni is lehet majd őket túrára.

1 megjegyzés:

Zsizsi írta...

Nos, ez nagyon jó hír! Gratulálok! Ha sikerül jó hírverést csinálni ezeknek a pompás gépeknek, akkor valószínű, hogy az eladások gerincét adhatják a későbbiekben. A vázszett sokakat érdekelhet, hiszen többen vannak, akik szeretnek szerelni, de nincs egyben 300-500 ezer forintjuk egy gyári gépre, viszont szeretnének egy fekvő bringát. Hajrá!