2009. április 15., szerda

Rekumbens bérlés


Ahogy mondani szokták, van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?
Nehéz választani, de essünk túl a nehezén...
Megváltoztattuk a bérlési díjainkat. A dolog persze alapból nem olyan rossz, mint ahogy a bevezetőből tűnik, hiszen idén bizonyos modelleket még olcsóbban is bérbe lehet majd venni, mint tavaly, de jellemzően emelkedtek a bérlési árak. A változást az tette szükségessé, hogy mivel tavaly a bérleti díj mind a drágább, mind az olcsóbb rekumbensek esetében megegyezett, ezért a bérlési tevékenység nagyon veszteséges lett a számunkra. Idén ebből tanulva differenciált árképzést vezettünk be, négy árkategóriába sorolva a különböző modelleket. Így mostantól 3000 és 12000 Ft közötti díjért lehet bérelni tőlünk fekvőbringát az általunk szervezett túrákra. Természetesen a bérleti díj továbbra is beszámítható bizonyos feltételekkel a vásárolt reku árába, így a bérlés ingyenessé is tehető...

Ezek után jöjjön a jó hír!
Mivel az elmúlt években nagy érdeklődés mutatkozott arra vonatkozóan, hogy a jobb kiismerhetőség céljából ne csak a mi túráinkra lehessen bérbe venni fekvőkerékpárt. Igyekeztünk kitalálni, hogy miképp tudnánk ennek a jogos kérésnek megfelelni, és bár több kezdeményezésünk is zátonyra futott, sikerült végre megalkotni a rekubérlés feltételrendszerének kereteit. Természetesen ahogy azt az előbb már említettem, megmaradt a túrára való bérlés lehetősége, de emellett két újabb lehetőséget is ki tudunk ajánlani az érdeklődőknek:
A napos bérlést, mely a bolt napi nyitvatartási ideje alatt vehető igénybe az adott napon belüli időintervallumra, valamint a hétvégi bérlést, mely esetében szombaton 13 órakor vihető el a bérelt fekvő és csak hétfőn 13 órára kell visszahozni a boltba. Ezekben az esetekben is érvényes a gép értékétől függő bérleti, valamint letéti díj, így már viszonylag kis összegtől indulva meg lehet tapasztalni, hogy milyen lehet hosszabb távot megtenni egy fekvővel, akár a megszokott útvonalunkon. A bérleti díj ráadásul beszámítható az új reku vásárlási értékébe, ha a bérelt géppel megegyező modellt vásárol valaki. Ha az érdeklődő rögtön a bérleti idő végén megrendeli az adott gépet, akkor 100%-ban beszámíthatja a kifizetett bérleti díjat, ha pedig szüksége van még egy hétre a döntéshez, akkor az adott gép túrabérlési díja kerül levonásra.
Elkészítettem az árlistánkat, mely mostantól érvényes visszavonásig. Van ugyan benne két reku, melyek még nem érkeztek meg (Optima Lynnx és Orca), de remélhetőleg a hó végéig teljessé válik a lista, és mindegyik rajta szereplő fekvő rendelkezésére fog állni a kedves érdeklődőknek.
Hosszabb távra továbbra sem tervezzük rekuk bérbeadását, mivel annyi időre nem tudjuk nélkülözni ezeket a modelleket, a bolti kipróbálhatóságot pedig nem szeretnénk beáldozni.
Szeretettel várjuk tehát a bérlés iránt érdeklődőket!

Nincsenek megjegyzések: