2008. augusztus 31., vasárnap

Eurobike kiállítás és Cseh rekus találkozó

Sikerült végre megszerveznem a szeptemberi programjaimat. Két külföldi út fért bele:
1, A jövő héten pénteken (szept.05) kiutazom Friedrichshafenbe az Eurobike-ra. Két napom lesz arra, hogy megpróbáljam végigjárni ezt a hatalmas kiállítást, remélem valamelyest sikerül. Alapvetően azért látogatok ki, mert több várható érdekességet is szeretnék megtekinteni (illetve kipróbálni) rekus fronton, valamint a kerékpáros ipar egyéb új termékeit sem árt megismernem még időben. Haza csak nyolcadikán, hétfőn indulok, utána igyekszem mihamarabb beszámolni a látottakról.

2, Alighogy hazaérek, szerdán délután (szept.10.) már indulok is ki a Cseh rekus találkozóra, Hodonin régióba. Ez jóval közelebb van, még 300 km-re sincs Pesttől. Már jelentkeztem is rá (jelentkezési lap), én leszek a 131. résztvevő, úgyhogy szép nagy csapat fog ott összejönni várhatóan. Itt szintén két napot fogok tudni eltölteni. Csütörtökön lesz egy kellemes 100 km-es túra, majd este társasági programok, pénteken pedig rövidebb kerekezést követően ügyességi és gyorsasági versenyekre lehet számítani. Szállás sátorban oldható meg a Camp Josef kempingben, melynek költsége 60 CZK/sátor és 50 CZK/személy. Jeleztek ugyan kisebb egyéb költségeket is (pl gépkocsi és/vagy lakókocsi díj), de ez még az információt adó hölgy számára sem volt tiszta. Sajnos a rekus mezről már lemaradtunk, de a gyártótól még rendelhető.
A lényeg, hogy ha valaki még kedvet kapna ehhez a bulihoz, akkor jelezze, mert például az utazásban, vagy a bringaszállításban várhatóan tudok segíteni, mivel egyelőre csak ketten megyünk (legalábbis úgy néz ki). Örömmel látnék minden kedves rekus ismerőst!

Nincsenek megjegyzések: