2008. július 29., kedd

Fekvőbringa is nyerhető a Sztárbutikon!


Itt a kivételes alkalom: akár egy fekvőbringát is nyerhet az, aki a Sztárbutik internetes oldalon regisztrál és az őszi határidőig összegyűjti az ehhez szükséges SztárMoney-t. Hogy mi is a Sztárbutik tulajdonképpen, arról az adott oldalra kattintva bőséges információ nyerhető, de annyit érdemes elmondani, hogy ez egy hazánkban még újdonságnak számító, az igényes bulvártartalmat és az interaktivitást ötvöző online fórum, mely nemrég indult hódító útjára. Vannak benne egyebek mellett:
  • Friss, aktuális és minőségi hírek, interjúk azok számára, akik különösen érdeklődnek a sztárok és a világuk iránt
  • Interaktív, játékos menük, amik hétről hétre megújuló tartalommal frissülnek
  • Magyarország legnagyobb sztár-linkgyűjteménye
  • Folyamatosan bővülő virtuális fanklubok (Ezek között természetesen az Annyira Más Bringa fanclub is természetesen...)
  • Finomhangolt rajongói profil alapján szerveződő online közösségek
  • Eddig soha nem látott virtuális számla mozgás a SztárMoney révén, amellyel kilépünk az online keretek közül és a bennünket érdeklő top szolgáltatásoknál folyamatos akciókat biztosít
  • Közösségek, melyek a SztárFlörtnek köszönhetően épülnek ki. A SztárFlört nem csak hazánkban, de nemzetközi szinten is újdonságnak számít. E menüpont segítségével nem csak a gép előtt, hanem szórakozóhelyeken, utcán, a buszon vagy a metrón is ismerkedhetünk, akár anonim módon is.

Ha tehát valaki szeretne nyerni egy két személyes Hawaii utazást, vagy (méginkább...) egy 175.000,- Ft értékű Annyira Más Bringabolt kupont, vagy esetleg Apple laptopot, Axbo alvásciklus órát, vagy jegyet a Reklámzabálók éjszakájára, akkor érdemes regisztrálnia és összegyűjtenie 30 ezer SztárMoneyt. Hogy miképp, arra ezen a linken további információt találhat. (Mai információm szerint későbbre fogják kitolni a határidőt, így több idő lesz a gyűjtésre!)

Sok sikert és remélem minél többen tagokká válnak az Annyira Más Bringa Fanclubban!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem lehetne inkább kilométereket gyűjtve nyerni? Futás, bicaj, túra, miazmás...

Murla írta...

Ebben a kampányban sajnos nem. Esetleg később majd kitalálhatunk valami "fekvősebb" akciót... Várom az ötleteket!