2008. május 28., szerda

Új utánfutók érkeztek


Hosszú várakozás után tegnap végre megkaptuk a TW-Bents-től az utánfutós szállítmányt. (Nagy kitolás, hogy olyan messze van Taiwan...) Eddig tőlük 3 féle típussal rendelkeztünk:
az acélból készült egykerekű Convenience, és az aluból készült Partner-I és Partner-II, melyek közül az első szintén egykerekű, utóbbi viszont már két keréken gördül. Mindegyik összecsukható, gyorsan le-, illetve felcsatlakoztatható, nagyon kedvező árukban pedig benne van a vízhatlan táska, a zászló, a speciális gyorszár, valamint a sárvédő.

Mivel az első rendeléskor még csak pár darabot mertünk venni, így hamar kifogytunk a legkedvezőbb árú Convenience-ből. A mostani utánrendeléskor már a pozitív tapasztalatok alapján komolyabb mennyiséget mertünk kérni. Közben a gyártó kihozott egy új modellt, a Partner-I-S típust, mely szintén egykerekű, acélból készült, erős (35 kg-mal terhelhető). Nevével ellentétben alakja a Convenience-hez hasonló, viszont már 28"-os kerékméretig használható akár még nem gyorszáras kerekű bringákhoz is, bár ezesetben adapter is kell hozzá, melyből szintén rendeltünk természetesen. Ezen kívül továbbfejlesztették pár apró ponton, például a csatlakozó megoldás mechanizmusán is tökéletesítettek. A kicsomagoláskor derült ki, hogy extraként a legvadabb esőkhöz még védőhuzatot is mellékeltek. A már eddig is nagyon jó ár/érték hányadosú termék ezáltal még jobb lett, így jelenleg nemigen van párja a piacon. Nem véletlen, hogy a német honban is alig győzik kielégíteni a keresletet iránta.

Az új Partner-I-S típus tehát már kapható nálunk 42.900 Ft-os bevezető áron, a honlapunkra pedig már fel is töltöttem a termék adatlapját: http://ambringa.hu/termekek/Partner-I-S/

További tervünk, hogy ezt az utánfutót kölcsönzésre is ki fogjuk ajánlani azok számára, akik nem használnák annyit, hogy érdemes lenne megvenniük. Várjuk egyébként viszonteladók jelentkezését is, hogy az ország egész területén elérhetővé váljon e príma termék.

Nincsenek megjegyzések: