2011. október 16., vasárnap

Tesztnapon voltunk Csillebércen

Köszönhetően többek között a jó időnek is, sokan ellátogattak tegnap Csillebércre a Mozgásvilág által szervezett kerékpáros tesztnapra, ahol mi is kiállítottunk. Reggel 10 órától délután 5-ig lehetett kipróbálni sokféle bringát, köztük az általunk kivitt 5 fekvőkerékpárt (2 háromkerekűt és 3 kétkerekűt vittünk ki) és egy Bionx motoros pedelec bringát.
Komolyan mondom, jó ezeken a tesztnapokon részt venni, feltölt lelkesedéssel, energiával. Ugyanis rengeteg pozitív élményben van része az embernek. Rögtön az első srác például, aki nyitotta nálunk a tesztelést reggel, pár kör megtétele után odakiáltott a barátjának:
"Te, ez állati jó! Nem is gondoltam volna! Eladom a bringámat és veszek egy ilyet!"
És szerencsére nem volt egyedül a lelkesedéssel, sokan többször is visszajöttek, miután elsőre végigpróbálták az összes fekvőnket.
Zárás előtt fél órával beszélgettem 3 sráccal, akik nem is miattunk, hanem a montik miatt jöttek el a tesztnapra. Végigpróbálták a Merida, Specialized, Bionicon, Focus legújabb, 2012-es modelljeit, és ha már ott voltunk, akkor mintegy mellékesen, köröztek a rekuinkkal is. Amikor búcsúzáskor kérdeztem tőlük, hogy milyen bringákat próbáltak és mi tetszett nekik, akkor részletesen beszámoltak a többi kiállítónál szerzett tapasztalataikról, majd kiszakadt belőlük:
"De a csúcs egyértelműen a fekvők voltak! Ez volt a legnagyobb élmény, már ezért érdemes volt kijönni a tesztnapra!"
Értitek már, miért jó fekvőbringákat népszerűsíteni? :)

Ha szeretnél további képeket a tesztnapról, akkor vagy a Mozgásvilág oldalán, vagy Kontra Zoltán albumában nézelődhetsz. A fenti képet is az ő albumából kölcsönöztem, 151 fotóból 21-et nálunk kattintott...

Nincsenek megjegyzések: