2011. október 7., péntek

Kiskunsági túra két teljesen eltérő rekuval

Pupu a vőjével ment egy több napos, "fán-alvós" bringatúrára a Kiskunságba.


Kettejük bringája alig hasonlít egymásra, hiszen Pupu az európai style-nak megfelelően rövid tengelytávú, sportos fekvővel, egy Carbonrecumbent-tel vágott neki, míg Balázs az amerikaiak által leginkább kedvelt hosszú tengelytávú fotelbringát, a Tour Easy-t bérelte ki tőlünk. Előbbiből remélhetőleg hamarosan lesz bemutató darabunk (a magyar gyártó már több hónapja ígéri, de valaki mindig lecsap az elkészült darabra, nemrég például Ausztráliából vettek egyet!).
A Tour Easy pedig az egyik leghíresebb és legrégebbi fekvős cégnek, az Easy Racers-nek a gyártmánya, mely kb olyan név kinn, mint a motorok között a Harley Davidson. A gyárnak még saját újságja is van, illetve rendszeresen tartanak nagy létszámú rekus találkozókat! Amerikában egyébként még szélvédőt is szoktak rá rakni, nem véletlen, hogy a gyártó logóján is avval szerepel:

Én is rendeltem belőle, így nálunk is van készleten, de bevallom még senki sem kérte hozzá. Pedig hideg időben jó szolgálatot tesz, hiszen csökkenti a hőelvonást, nem fagy le a felsőtest. (Vagy lehet, hogy mi nem reklámoztuk ezt a terméket eléggé, ezért nem tud róla senki?)

Pupu mindenesetre azt nyilatkozta a Tour Easy-ről egy 1200 km-es tesztet követően, hogy ennél kényelmesebb fekvőbringán még sosem ült!


Nincsenek megjegyzések: