2011. október 3., hétfő

Hase Pino teszt a Bikemag-on



Megjelent egy teszt a Hase Pino-ról a Bikemag-on!
A tesztelést és a cikk megírását Pupu vállalta magára, hiszen az esetleges elfogultság elkerülése miatt mi nem írhatunk szakújságba a saját bringáinkról, rajta kívül meg jelenleg nem nagyon van más független szakember Magyarországon, aki rendelkezik elegendő fekvőbringás tapasztalattal, és még egy cikket is képes megírni élvezetesen.
Mindenesetre Pupu a rá jellemző precizitással és olvasmányos jelleggel írta meg ezt a tesztet is, mely még azoknak is érdekes lehet, akiket esetleg nem is érdekelnek a fekvőkerékpárok. Egyébként a Hase Pino pont nekik lehet egy jó alternatíva, ha együtt akarnak bringázni kedvesükkel, vagy gyerkőcükkel, hiszen evvel a szétszedhető és így könnyedén szállítható vegyes tandemmel kiegyenlítődnek az erőviszonyok és legalábbis az első fekvős ülésben elfelejthetőek a bringás panaszok.
Ha tehát valakinek a neje nem szeret igazán bringázni, mert megfájdul a feneke, háta, nyaka vagy a tenyere, akkor a Hase Pino lehet a megoldás a közös kerékpározási élményekre!
Büszkék vagyunk rá, hogy ismét egy különleges élményt biztosító bringával adhatunk örömet az erre nyitott kerékpárosoknak!
Link a teszthez.

Nincsenek megjegyzések: