2011. szeptember 12., hétfő

Augusztus 28-i túra videói

"Haladó rekus tagozatunk" 2011 augusztusi túrája a következő útvonalon haladt:
Budakalász-Dunakeszi-Vác-Penc-Acsa-Galgaguta-Nógrádsáp-Nézsa-Alsópetény-Bánk-Rétság-Vác-Dunakeszi-Budakalász.
Kellemes időben nagyon jót bringáztunk, sőt a délutáni nagy melegben még fürödtünk is a Bánki-tóban! A túráról két videó is készült:





Legközelebb eljössz Te is?

6 megjegyzés:

Ármin írta...

Az első videón látszik, hogy ugyanolyan gyorsan repeszt az operatőr dombon lefelé főúton, mint előtte az a sötét színű autó. Mégis mekkora sebesség lehetett? Ilyenkor nem rízikós, hogy vmi megdobja az egyik kereket, ami esetleg rugózatlan, és 70-nel elrepül a rájder az árokba?

Egyébként nagyon tetszik a rekus téma, egy hónapja fedeztem föl, és tervezem, hogy egyszer eljövök a boltba kipróbálni egyet-kettőt :)
Kár hogy ilyen drágák...

16/F

Murla írta...

Valamennyire persze rizikós, de hát gyorsan síelni is rizikós, mégis síelünk...
A videóra vett szituációban én mindenesetre teljesen biztonságban éreztem magam, mert viszonylag egyenes,könnyen belátható és jó minőségű volt az út.
Egyébként szeretettel várunk egy próbára Budakalászon! Időpontot kérhetsz telefonon (26/343-353) vagy a honlapon lévő jelentkezési lapon.

Ármin írta...

Tudom, csak az a baj, hogy Baján lakok, és ritkán kerülök Pest környékére, de nem hagyom ki a legközelebbi alkalommal :)

veloferix írta...

Meg szabad kérdezni, hogy milyen bicajjal tekersz? Van egy kiválasztott kedvenced, vagy mindig másikkal?

Murla írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Murla írta...

A felvételen a saját Challenge Fujin SLII-n vagyok, mely egy gyors versenyreku. Ezt ennek megfelelően tempósabb napos túrákhoz és versenyzéshez használom. Van még 2 más jellegű saját rekum, egy Challenge Furai, mely össztelós 26/26-os kiépítésű, így rosszabb utakra és hosszabb csomagos túrákra használok, valamint egy Greenspeed GTO (tadpole túratrike, melyre készítettem a téli burkolatot, de anélkül is szoktam használni.)
Ezeken kívül időnként túrázok a tesztgépeinkkel is, hogy ne szokjak rá túlságosan a saját gépeim jellegzetességeihez, így könnyebb objektív maradni teszteléskor.