2010. március 14., vasárnap

Sürgős! Békásmegyeri időfutam nevezés

Két hét múlva, március 28-án lesz a Békásmegyeri Időfutam. Hasonlóan a tavalyi évhez, most is szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik részt kívánnak venni ezen a 18 km-es, sík úton zajló versenyen. Tavaly egész sokan sikerült összejönnünk, hiszen csak a közös nevezésben tízen voltunk Annyira Más Bringa csapatként, remélem az idén még többen leszünk!
Annak érdekében, hogy a rekusok nagyjából együtt tudjanak tekerni, célszerű lenne egyszerre nevezni, mivel a nevezés időpontja határozza meg az indulási sorrendet. Ez úgy oldható meg a legegyszerűbben, ha jelzitek felém indulási szándékotokat, és én egyszerre leadom valamennyiünk jelentkezését. Ez azért is célszerű lenne, mert várhatóan ugyanezen a napon lesz az Annyira Más Bringabolt szülinapi rendezvénye is, így annak kezdési időpontját is könnyebb lenne összehangolni a versennyel. (Ennek pontos menetéről majd csak a verseny indulási időpontjainak ismeretében tudunk tájékoztatást adni.)
Kérlek Benneteket, hogy az info@ambringa.hu-ra küldött levélben jelezzétek, ha a csoportos nevezésben benne szeretnétek lenni. A levélben adjátok meg a neveteket és a pontos születési dátumotokat is! A nevezés leadása sürgős lenne, mivel egyébként túlságosan késői időpontra kerülünk, ezért jelentkezésekre csak március 17-én 21 óráig tudok várni!
A nevezési díj 1200 Ft, melynek átutalásáról szintén egyben intézkednék, így Nektek nem kellene utalnotok egyenként, elég majd a helyszínen kifizetnetek felém, evvel is egyszerűsítve a procedúrát. Várom akkor a leveleket!
A versenyről további információ itt található. Aki inkább külön, maga intézné a teljes nevezést, ide kattintva megteheti.

2 megjegyzés:

Prekop László írta...

Üdv.

Hogyan alakult a létszám?

Murla írta...

11 fős mezőny jött össze az Annyira Más Bringa csapatában, de rajtunk kívül még legalább egy rekus lesz még, akiről tudok.