2010. március 13., szombat

Milyen volt az idei első túránk?


Egész sokan jöttünk össze, jópáran béreltek is, a többség érdekes módon trike-ot. A nap kellemesen sütött, így néhányan rövidujjúra vetkőzve vártak az indulásra. Időben sikerült elrajtolnunk a boltból, de most kivételesen nem bringával, hanem 2 áruszállítóval, melyekbe bepakoltuk a rekukat. Elmentünk a Vértesig, ahol egy parkolóban átültünk fekvőkerékpárjaink ülésébe.
Gyönyörű lankás tájakon, kellemes időben, szinte forgalommentes utakon haladtunk. Ráadásul frissen elkészült erdei kerékpárútra fordultunk kb fél óra múlva, ahol egymás mellett tekerhettünk rendkívül jó hangulatban. Hol virágos rétek, hol rügyező erdők mentén gördültünk. Élveztük a csendet, a jó levegőt és a nap melengető sugarait. A gyenge tavaszi szellő végig segítette haladásunkat, hátulról tolva a csapatot. Mind az út minősége, mind a környezet fantasztikus volt, így alig akartunk visszafordulni, de muszáj volt, hogy még sötétedés előtt visszaérjünk a kiindulási pontunkra.

Kár, hogy mindezt csak álmodtam...
Talán ilyen is lehetne egyszer a túránk, de sajnos a fentiek egyáltalán nem fedik a valóságot. Az igazság az, hogy először a három év során, elmaradt a túra az időjárás miatt.
Na mindegy, remélhetőleg már nem tart sokáig a tél, és legközelebb, ha nem is ilyen idilli módon, de egy jót bringázhatunk együtt! Viszlát legközelebb!

Nincsenek megjegyzések: