2009. december 11., péntek

Karácsonyi ajándékok

Karácsony közeledtével két ajándékkal is szeretnénk kedveskedni vevőinknek:
1, December 12-23. közötti 3000 Ft feletti vásárlások után a vásárlási összeg 10%-áért kupont adunk ajándékba, az új rendelésekre is! (Az ajánlat nem vonatkozik az akciós termékekre.)
Szüksége lenne valamilyen kerékpárra, vagy kiegészítőre?
Hát akkor itt az alkalom, kérje ezt szeretteitől, vagy vegyen Ön nekik valamit! A kapott kuponnal legközelebbi vásárlásakor akár ingyen juthat hozzá a még szükséges kiegészítőhöz, de természetesen bármi másra is beválthatja nálunk! A kapott kupon 2010 június 30-ig vásárolható le üzletünkben.

2, Egy különleges ajánlattal szeretnénk szolgálni azoknak a rekusoknak, akik egy kiváló tapadással rendelkező, mégis rendkívül jó gördülési ellenállású, ugyanakkor komfortos külsőre vágynak. A Schwalbe Kojak 20"-os külsőt 5.990,- Ft helyett idén mindössze féláron, 2.990,- Ft-ért tudjuk adni a készlet erejéig. Ez a külső egyébként a nemrég publikált házi gördülési tesztünkön is prímán szerepelt, ezért gondoltuk, hogy érdemes lenne minél többeket hozzásegíteni e remek termék használatához. (Nem akarom elszólni, de úgy néz ki, hogy sikerül szerezni a jövő héten pár darabot a Schwalbe Marathon Winter nevű külsőből is, mely az egyetlen szegecses -másnéven szöges- gyári 20"-os külső jelenleg a piacon!)


Ünnepi nyitvatartásunk:
Hétköznap: 10-18
Szombat: 9-16
Vasárnap: 9-14
December 24-től zárva leszünk, csak január első hétfőjén, azaz negyedikén nyitunk ki. Az első napokban még a leltározással leszünk elfoglalva, de ettől függetlenül szeretettel látunk mindenkit ekkor is.

És hogy még egy ráadás is legyen, sokak kérésének engedve, ismét feltüntettük a fekvőkerékpárjaink kiinduló árát a honlapunkon. Sokáig ezen információ nem volt elérhető, mivel a sokféle felszereltségi szint és a rengeteg opció miatt rendkívül széles ársávban mozoghatnak az egyes modellek. A rengeteg lehetőséget egyelőre nem tudjuk a mostaninál pontosabban feltüntetni a honlapunk korlátai miatt, de már dolgozunk a kérés tökéletesebb teljesítésén. Addig is jó böngészést! Aki pedig nem akar minden modellt végigmustrálni, annak annyit érdemes lehet tudni, hogy nem kell annyira megijedni a gyári rekuk áraitól, mivel már 150eFt-tól kaphatóak nálunk olyan rekumbensek, melyekkel igazán öröm a kerékpározás!

Boldog Karácsonyt kívánunk ezúton is mindenkinek!

1 megjegyzés:

Péter írta...

Kedves Murla!

Ez a kupon kiváló ötlet, remélem sikeres lesz!
Mint az egyik első rekus, aki Kojak felhasználó, röviden összefoglalom a tapasztalataimat:
+ jól gurul
+ aránylag jól tapad, (kivétel vizes kockakő)
+ bedöntve a járgányt irtózatosan jól tapad (a jobban tapadó gumikeverékből készült oldalsó felületnek köszönhetően)
+ csendes
+ már 75-80 PSI-re fújva is jól gurul, és ekkor még ad némi komfortérzetet is
+ versenygumiktól szokatlan módon tartós, nekem az egyik 8 ezer km-nél ment tönkre, a másik már 10 ezernél jár, de még jó
+ könnyű, különösen a kevláros változat
+ kellően ballonos ahhoz, hogy elkerülhető legyen a felütéses defekt (kígyóharapás)

- magas ár (de az akciós ár kiváló!)
- a hozzá nem értőkben szánalmat kelt a használója: "szegény, milyen kopott gumival jár, már semmi mintázat nincs rajta"