2009. december 5., szombat

Aszfaltoztattunk

Mióta megnyitottunk, azóta zavart a bolt bejárata előtti út minősége. Egyrészt a kátyúk sem voltak túl kellemesek, de a rengeteg behozott por és kosz szintén megkeserítette mindennapjainkat. Meleg, nyári napokon az elhúzó gépkocsik porfelhőitől szenvedtünk, eső után pedig folyamatosan tisztíthattuk a demo rekumbenseink kerekeit.
Régóta próbáltunk megoldást találni a problémára, de az aszfaltozásra kapott árajánlatok elrémisztőek voltak, ráadásul a kis terület miatt a potenciális vállalkozók számára sem volt túl attraktív a feladat. A helyzet pedig hónapról-hónapra romlott. A kátyúk egyre csak nőttek, valahogy egyik sem akart betemetődni... :)
Tegnap reggel viszont ránk köszönt a szerencse egy útjavító csapat képében. Váratlanul betoppantak, hogy a közeli útjavításhoz egy félreértés miatt túl sok anyagot hoztak ki és ha most azonnal tudunk dönteni, akkor gyorsan leöntik és eldolgozzák itt a maradékot. Az összeg így sem volt persze kevés, de jelentősen kedvezőbb árat adtak, ráadásul Áfás számlával még 2 éves garanciát is vállaltak a munkára. Gyorsan döntöttünk, elrohantunk pénzért, és délutánra már el is készültek az aszfaltozással.
Este tűnődve néztem a megváltozott utcaképet. Örültem, mert ha tényleg tartós lesz a burkolat, akkor hosszú időre megoldódik ez a gondunk, az érdeklődők pedig sokkal jobb körülmények között, biztonságosabb úton tudják próbálgatni rekumbenseinket. Hurrá!
Utóirat: Képet most direkt nem csatolok, gyertek, nézzétek meg személyesen!

Nincsenek megjegyzések: