2009. december 6., vasárnap

Decemberi Velo.hu magazin rekus cikkekkel


Megjelent a Velo.hu magazin decemberi száma, benne egy érdekes interjú olvasható rekus barátommal, Pupuval. Íme a cikk bevezetője:
"Él egy érdekes ember hazánkban, aki a magyar autós újságírás egyik ikonjának számít, mégis több kilométert tesz meg bringával, mint négykerekűvel. Nem tizenévesen kezdte a kerékpáros pályafutását, és mégis olyan teljesítményre képes, amire sokan vágyakoznak. Ismerjétek hát meg ezt a nagyszerű embert! "


Ráadásként, a sok egyéb érdekesség között egy képes beszámoló is olvasható ugyanezen lapszámban a VI. Európai Velomobilos Konferenciáról, melyet októberben tartottak Koppenhágában.

A Velo.hu egyébként jövőre az egyetlen bringás nyomtatott magazin lesz, mivel a Bikemag felhagy az újság készítésével és a továbbiakban csak az online tevékenységére fog fókuszálni. Sajnáljuk a döntést, de reméljük, hogy ezáltal gyorsabban fog fejlődni a weblapjuk tartalmi része.
Jobban értesültek egyébként már tudni vélik, hogy a velo magazin szerkesztősége lázasan munkálkodik a keletkező piaci rés valamilyen formában történő kitöltésén...

Nincsenek megjegyzések: