2009. szeptember 18., péntek

Ambringa túra különlegességekkel

Szeptember 26-án szombaton ismét túrázni várjuk a rekusokat, illetve mindenkit, aki szeretne együtt tekerni fekvősökkel. Hogy a dolog még érdekesebb legyen, két különlegességgel is szeretnénk kedveskedni azoknak, akik eljönnek:
1, Meghívtam valamennyi Race Across Hungary (RAH) résztvevőt (végülis nem volt túl nehéz, hiszen csak négyen voltunk...), hogy jöjjenek el és ahogy mondani szokták, részvételükkel emeljék a túra szinvonalát. Mivel remélhetőleg mindannyian itt leszünk, egyben ezen alkalommal kerülne sor a RAH teljesítéséért járó érmek átnyújtására is.
2, Különleges RAH akcióval várunk mindenkit! A Race Across Hungary megmutatta, hogy milyen fontos a megfelelő felszerelés, legyen szó világításról, táskákról, vagy bármilyen más túrafelszerelésről. Az Ambringa túra résztvevői számára a túra napján egyedülálló, 15%-os kedvezményt adunk minden Busch&Müller vagy Cateye lámpára, Radical Design táskára, Schwalbe külsőre, Powerade termékre, illetve bármilyen tükörre, szerszámkészletre, sisakra. Így csak könnyebb a kellemes őszi túrákra felkészülni!
Bár Pupu szerint egy reku megismeréséhez minimum 1000 km szükséges, és ennek megfelelően az Ambringa túrákat is ilyen hosszúságúra kellene a továbbiakban szervezni. Ezt a tanácsát nem fogom megfogadni, bár tervezzük, hogy amennyiben többeket érdekel, úgy hosszabb (akár 100 km feletti) túrát is szervezhetnénk máskor, olyat, ami esetleg nem is a boltból indul, főleg mert erre vonatkozó segítség-felajánlást már kaptunk is. (Ezt ezúton is köszönjük, reméljük októberben sikerül valamit összehozni!)
Most tehát maradnánk a szokásos napirendi pontoknál:
A, Nyitástól várjuk azokat, akik a túrára rekut szeretnének bérelni. Aki esetleg most ismerkedik először a fekvőkerékpárokkal, azokat legkésőbb délre kérjük, hogy érkezzen meg, hogy legyen idő a szükséges kezelési tapasztalat elsajátítására.
B, A túra 14:30-kor indul Vácra. Hossza kb 60 km, nagyrészt a Duna melletti hangulatos kerékpárúton. Visszaérkezés várhatóan 18-19 óra között. (Mivel már egyre korábban sötétedik, így lehetőleg mindenki hozzon magával lámpát, vagy legalább villogót.)
Útközben és a megállásokkor lesz alkalom tapasztalatcserére, pihenéssel egybekötött evésre-ivásra. Az érdeklődők jöhetnek saját kerékpárral is, de aki ki szeretne próbálni fekvőkerékpárt, annak tudunk bérbe adni sokfélét. Egy ilyen túra jó lehetőség arra, hogy hosszabb távon kipróbálhassa valaki, hogy milyen is lehet rekuval túrázni, illetve letesztelheti a kinézett modellt. A bérleti díjak és a bérelhető fekvők ezen a linken tekinthetők meg. Felhívom a figyelmet arra is, hogy aki a túrát követő 14 napon belül vásárol nálunk egy olyan fekvőkerékpárt, amilyet bérelt, annak a bérleti díj 100%-ban beleszámítódik a vételárba, részére tehát ingyenessé válik a bérlés.
Bérlésre jelentkezni a 26/ 343-353-as telefonszámon, vagy az info@ambringa.hu-ra elküldött e-mail-lel lehet a kívánt modell megjelölésével. Kérünk mindenkit, aki bérelni szeretne, hogy jelentkezéskor adja meg egyrészt az elérhetőségét a foglalása visszaigazolhatóságáért, másrészt magasságát is a beállítások előkészíthetősége érdekében. Fontos még, hogy a túra napján időben érkezzen meg a boltba, hogy a beállításokra, valamint a begyakorlásra legyen legalább 1-1,5 óra!
Viszlát szeptember 26-án, szombaton egy remélhetőleg kellemes és különleges rekus túrán!

Nincsenek megjegyzések: