2011. július 6., szerda

Ambringa-túra fürdéssel

Végre itt a jó idő, úgyhogy a szombati Ambringa-túrán a Szentendrei sziget északi végét céloznánk meg, ahol a programba iktatnánk egy rövid, de kellemes felüdítő fürdést is a 33 fokos melegben (ennyit ígér most a meteorológia) az ottani fantasztikus strandon! Tavaly magas volt a Duna, úgyhogy nem mutatta meg igazi arcát a szigetspicc, de most teljes pompájában élvezhetjük majd az alacsony vízállás miatt előbújó kavicsos homokpadot. Fantasztikus ugyanis onnan a kilátás a visegrádi fellegvárra és a fenséges Dunakanyarra, aki még nem látta, ne hagyja ki!

Július 9-én szombaton délután tehát ismét egy kellemes Ambringa-túrára invitálunk! Mint mindig, most is a bolt zárását követően 14:30-kor indulunk és este 8 óra körül érkezünk várhatóan vissza.
Ha esetleg nincs még rekud, vagy csak ki szeretnél próbálni hosszabb távon egy másikat, bérelhetsz tőlünk fekvőbringát. A foglalást azonban mielőbb tedd meg, mert folyamatosan fogynak a kibérelhető kerékpárjaink! Bérlési igényedet jelezheted az info@ambringa.hu-ra küldött a levélben (telefonos elérhetőséged ne felejtsd el megadni!), vagy a 26/343-353-as telefonszámon közvetlenül.
Szeretettel várunk és ne hagyd otthon a fürdőruhád!
(A fenti képek a Panoramio honlapról valók.)

Nincsenek megjegyzések: