2009. november 22., vasárnap

Rólunk írták a Velo.hu-n

Szégyellem magam!

Sajnos okom van rá, hiszen több olyan dolog is történt az elmúlt hónapokban, amiről hírt kellett volna adnom, de valahogy a rohanásban elmaradt. Most eszméltem csak rá, hogy nem írtam két Velo.hu-ban megjelent cikkről, melyek ugyanakkor sokakat érdekelhetnek:
Még a szeptemberi számban jelent meg egy bemutató írás az idei Eurobike-on aranyérmet kapott, összecsukható, elektromotoros rásegítővel ellátott fantasztikus álombringáról, a Gocycle-ről, melyet csak mi forgalmazunk Magyarországon.

A legutóbbi számban (októberi) pedig Thommey tudósítását lehet olvasni az általunk szervezett Race Across Hungary-ről. Akik esetleg még nem hallottak volna erről az idén első ízben megrendezésre kerülő erőpróbáról, azoknak annyit mindenképp érdemes lehet tudni, hogy ezen a RAH-nak rövidített versenyen Szentgotthárdról indulva 680 km-es távot tekertünk végig egyhuzamban, míg Magyarországot nyugat-kelet irányban átszelve megérkeztünk az ország keleti csücskébe, Tiszabecsre. Hatalmas élmény volt és ismételten bebizonyosodott, hogy rekumbenssel nincsenek lekűzdhetetlen távolságok. A célba érkezés után ugyan még azt mondtam, hogy soha többet mégegyszer, most már nem vagyok ebben azért ennyire biztos...
Lényeg, hogy erről az eseményről a blogba írtakon kívül a Velo.hu magazinban is lehet olvasni.
Természetesen a fenti Velo.hu számok (is) kaphatóak nálunk, így aki esetleg lemaradt volna bármelyikről, nem kell rohangálnia újságárusokhoz, forduljon hozzánk bizalommal!

Nincsenek megjegyzések: