2012. január 12., csütörtök

Carbonrecumbent a Revomag-on


Komoly átalakulásban van a honi kerékpáros média az utóbbi években, alig győzzük kapkodni a fejünket, úgy szűnnek meg, alakulnak át és jönnek létre új bringás szakfolyóiratok. Nemrég például a pár éve még a legnagyobb példányszámú kerékpáros újság, a Bikemag csapatának egy része vált külön és alapította meg a Revomag elnevezésű új, internetes bringás magazint. Ide írt Pupu egy nagyon részletes tesztet a jelenlegi fekvőbringájáról, egy Carbonrecumbent-ről. A cikk ide kattintva elérhető.
Ha valaki nem ismerné, annyit mindenképp érdemes róla tudni, hogy a Carbonrecumbent a nevével ellentétben magyar termék, és egy nagyon érdekes fejlesztés. Olyanok számára készül, akik könnyű, jó minőségű, magas építésű, hatékony rekumbensre vágynak. A komoly elvárásoknak köszönhetően sajnos nem mindenki számára elérhető az ára, de a több éves fejlesztésnek hála mára már tökéletesen versenyképes az olyan nagy versenytársakkal szemben, mint a Bacchetta vagy a Velokraft. Fejlesztője kedves barátom, Novák Ádám, aki az első RAH-unk győztese.
Jó hír még, hogy hosszas várakozás után végre mi is kaptunk egyet belőle (az év során minden elkészült darabot elkapkodtak a jellemzően külföldi érdeklődők), de most már az Annyira Más Bringaboltban megtekinthető, sőt ki is próbálható egy elöl 20", hátul 28"-os kerekekkel szerelt merev karbon vázas Carbonrecumbent.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Kipróbálásra jelentkezni ide kattintva lehet.

Nincsenek megjegyzések: